PC

Újabb játékos billentyűzet a Cooler Master boszorkánykonyhájából – Quick Fire XTi

A Cooler Master nem csak a komponensek terén van versenyben, az esport eszközök terén is szép eredményeket és jó termékeket tud felmutatni. A bejelentett Quick Fire XTi illeszkedik az eddigi portfólióba és betölti a többszínű háttérvilágítású billentyűzet hiányából adódó űrt a jelenlegi portfólióban. Ugyan nem full RGB, de így is igen sok szín állítható elő, kinek kinek ízlése és tetszése szerint.

 

A sajtóközlemény így szól:

Egy teljesítmény orientált kialakítású gamer billenytűzet, amely kifinomult stílusú. Az XTi figyelem elterelő logók és össze-vissza elhelyezett gombok nélkül érkezik, helytakarékos kiosztással. Az Quick Fire XTi egy teljesítmény-orientált billentyűzet: a plug and play kialakítás biztosítja, hogy a profilok, makrók és a megvilágítási módok könnyen és gyorsan személyre szabhatóak, szoftver bevonása nélkül.

Cooler Master Quick Fire XTi 1

Minimalisztikus külső, Erőteljes belső

A játékosok, akik kedvelik a minimalisztikus megjelenést, értékelni fogják a letisztult, egyszerű formákat, az újraértelmezett szimmetriát és az erős felépítést. A puha tapintású és hosszú élettartamú Quick Fire XTi UV bevonatos billentyűi luxus élményt nyújtanak, valamint a bevonat védi őket a kopástól és sérüléstől. Búcsút mondhatsz a hiányzó betűknek, és az elszíneződött gomboknak. Válasz a 100%-osan eredeti vörös, barna és kék Cherry MX kapcsolók közül, azt amelyik leginkább előnyödre válhat.

Cooler Master Quick Fire XTi

Többszínű billentyűnként változtatható, személyre szabható 100% anti-ghosting, amely mindig a legjobb formáját nyújtja

A Quick Fire XTi két színnel ellátott háttérvilágítást kapott (vörös és kék), ezek a színek pedig keverhetőek, így összesen 35 szín/billentyű hozható létre. Különböző fény effektusok hozhatóak létre, mint a hullám, légzés és az egyedi válasz effect mód. A négy profil gomb segítségével rögzíthetsz és válthatsz a világítási módok közt. Beállítható több leütés egy billentyűhöz, vagy gombonként is változtatható a világítás, intuitív billentyűparancsokkal. Ami talán a legfontosabb, mindez létrehozható és karbantartható bonyolult és memória foglaló szoftver felhasználása nélkül.

A Quick Fire XTi 100% anti-ghost és 104 gombos rollover funkcióval rendelkezik. Ezeknek a funkcióknak hála minden egyes billenytű lenyomás precízen végrehajtásra kerül, attól függetlenül, hogy hány gombot nyomunk le egyszerre. Így sohasem fogsz elmulasztani egyetlen lehetőséget sem a gyors játék hevében. Ezek mellett a Cooler Master további frissitéseket fog megjelentetni, többek közt új LED világítási módokat és billentyűzet funkciókat, amelyek a termék weboldaláról lesznek letölthetőek.

Cooler Master Quick Fire XTi 3

Lecsatlakoztatható kábel, 180° menedzselés amely segíti az asztal renbentartását

A Quick Fire XTi eltávolíható, fonott, szövet burkolattal bevont kábellel érkezik, amely nem törik és kopik. A Quick Fire XTi alatt található a micro USB csatlakozó és a három választható kábelcsatorna (középső, bal, jobb), amely segít a kábelt biztonságos elhelyezésében. Válaszd azt a kábelcsatornát amelyik a legjobban megfelel az igényednek, így a kábel sohasem lesz az utadban és nem zavarja meg az asztalodon uralkodó összképet.

Cooler Master Quick Fire XTi 4

Az egyetlen dolog, ami ebbe belerondíthat az egyszerű, de nagyszerűnek tűnő beviteli eszköz összképébe, a Quick Fire XTi ára, amelyet a gyártó 49 000 forintba adott meg. Ezért az árért azért sok egyéb jóság kapható, sőt ha egy kicsit hozzátesz az ember, akár egy komplett PC is.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top