PC

Új fényképezőgépeket jelentett be a Sony: α6500

A Sony bemutatta új zászlóshajó modelljét, az APS-C szenzoros α6500 fényképezőgépet. Az új termék többek között a világ leggyorsabb autófókuszát egyesíti az elérhető legtöbb AF ponttal, de magába foglal egy vázon belüli, 5 tengelyes optikai képstabilizátort, egy érintőképernyős AF kezelőpanelt és egy 24,2 MP Exmor® CMOS képérzékelőt is.

sonya6500 001

A Sony bemutatta új zászlóshajó modelljét, az APS-C szenzoros α6500-as fényképezőgépet (ILCE-6500). A Sony díjnyertes, tükör nélküli termékcsaládjának legújabb tagjából sem hiányozhat a 4D FÓKUSZ™ rendszer, mely rekord gyorsaságú i , 0.05 másodperces fókuszsebességet kínál. Az új α6500-ban – a cserélhető objektíves fényképezőgépek között világrekordot jelentő – 425 fáziseltoláson alapuló AF pont található, melyek szinte az egész képterületet lefedik. Az új modell folyamatos autofókusz és expozíció-mérés mellett 11 képkocka/másodperces-, míg élő nézeti üzemmódban 8 képkocka/másodperces felvételre képes, jelentősen megkönnyítve ezzel a gyorsan mozgó tárgyak követését. Az eszköz magába foglalja mind az elektronikus, mind az optikai képkereső összes kényelmi funkcióját. A bővített átmeneti tároló és a gyors válaszidő segítségével az α6500 akár 307 állományból 3 álló sorozat felvételére képes, köszönhetően az új “Front End” LSI jelfeldolgozó egységnek. Mindemellett az LSI rendszer gondoskodik az álló- és mozgóképek megfelelő képminőségéről. Az új α6500 a Sony első APS-C érzékelős fényképezőgépe, amelyben a Sony vázon belüli, 5 tengelyes optikai képstabilizátora megtalálható. Az eszköz becsült zársebessége az átlagosnál 5 lépéssel 4 gyorsabb. A hátsó kijelző érintőképernyős, mely így a fókuszpont megfelelő beállítására is hasznáható. Páratlan autofókusz teljesítmény A Sony új α6500 fényképezőgépe – az α6300-hoz hasonlóan – tartalmazza a 4D FÓKUSZ elnevezésű hibrid AF rendszert, amely egyesíti a gyors, fáziseltolásos autofókuszt az extrém pontos kontraszt-alapú autofókusszal. Ezáltal az eszköz mindössze 0.05 másodperc i alatt megtalálja a gyorsan 2 mozgó tárgyak felvételéhez szükséges fókuszt. A fáziseltolásos, nagy sűrűségű AF-érzékelőn 425 AF pont található a tökéletes fókusz- és tárgykövetésért.

További újdonság az α6500-ban a gyorsabb működést nyújtó “Front End” LSI jelfeldolgozó processzor és a jelentősen megnövelt méretű átmeneti tároló. Ezen eszközöknek köszönhetően rendkívül gyorsan, akár 307 állományból iii álló sorozatfelvételt is készíthetünk, így biztosan nem maradunk le a legfontosabb pillanatokról. A szenzoron 425 AF pont helyezkedik el, így a nem natív, A-bajonettes objektíveket 5 a Sony LA-EA3 adapterével párosítva gyors és pontos fókuszkövetés érhető el. Mindemellett az eszközben megtalálható a csendes üzemmód, az Eye AF AF-C üzemmód, AF fókusznagyító üzemmód, valamint a flexibilis-szpot AF. 5 tengelyes képstabilizátor 5 lépéssel és gyorsabb zársebességgel Az új α6500 egyik izgalmas újítása – a Sony APS-C szenzoros fényképezőgépek között először – az 5 tengelyes képstabilizátor. A gép belső dizájnját teljesen átalakították, így az új képstabilizáló rendszer pontosan illeszkedik a váz belsejébe, amely közel akkora, mint az α6300 modellben 6 . Az innovatív, 5 tengelyes rendszer 5 lépéssel iv gyorsabb zársebességet kínál, amely szélsőséges megvilágítási körülmények között is hatékonyan működik.

 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top