Gaming

RGB nélkül érkezik a Razer BlackWidow Lite

A Razer azon gyártók közé tartozik, akik talán már kissé túl is tolták az RGB világítást, hiszen a gamerek egyik kedvenc márkája szinte már minden termékét fényáradattal látja el.

Ezért is olyan meglepő, hogy a vállalat legújabb perifériája, a híres BlackWidow családba tartó BlackWidow Lite mégsem kapott 16 millió színben pompázó fényeket. Helyette egyszerű fehér LED világítást tettek a billentyűk alá, ehhez a visszafogottsághoz pedig a dizájn is igazodik. Letisztult forma, egyszerű fekete szín, mely minket leginkább a Cooler Master billentyűzeteire emlékeztet.

A Tenkeyless kialakítás a kompakt billentyűzetek kedvelőinek örömhír, hiszen még mindig viszonylag kevés modellből készül “rövidített” változat. A kapcsolók esetében a Razer házon belülről a narancssárga fejlesztést használta fel, mely komoly visszajelzést ad, de mégis nagyon halkan működik. Ez az éjszakai gépelők és családosok számára lehet nagyon ideális.

Az újdonság 2 év garanciával 100 eurós áron debütál, 20-ért vehetünk hozzá csuklótámaszt és 30 eurót kérnek a hozzá illő táskáért.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top