PC

Razer bejelenti az Xbox One és PlayStation 4 rendszerekhez szánt Thresher Ultimate gamer mikrofonos fejhallgatóját

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer Thresher Ultimate vezeték nélküli, mikrofonos fejhallgatóját Xbox One és PlayStation 4 rendszerekhez. 

razer thresher dock

A Razer Thresher Ultimate vezeték nélküli Dolby 7.1 surround hangzást biztosít a konzolokon elérhető legimmerzívebb hangélmény érdekében. A fejhallgató képes a konzolokon a legszélesebb hangtartomány megszólaltatására, a legmagasabb magas, és a legmélyebb mély hangok érdekében.

A nagyméretű, 50 mm-es hangszórók ’pumpálják’ a direkcionális hangzást a műbőr fülkagylókba, amelyek páratlan kényelmét, hangminőségét, és zajszűrését a felhasznált memóriahab párnázás biztosítja. Emellett rendelkezésre állnak hűtőzselével töltött fülpárnák is, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy még hosszabb játékidő mellett is kényelmes viseletet garantáljanak.

A Razer Thresher Ultimate emellett a legmegbízhatóbb, vezeték nélküli konzolos fejhallgató, amelyet úgy terveztek, hogy hatótávolsága elérje az akár 40 láb (12 méter) távolságot is. A fejhallgató egy visszahúzható digitális mikrofonnal rendelkezik, amely az egyirányú mikrofon boom kialakításnak köszönhetően lehetővé teszi a tiszta hangkommunikációt. A fejhallgatón található vezérlők segítségével a mikrofon hangereje, és PlayStation 4-nél a játék és a hangalapú chat közötti egyensúly, míg az Xbox One-on a fő hangerő szabályozható, lehetővé téve a gyors hozzáférést a legfontosabb audio beállításokhoz.

“A legjobb PC gamer hardverek tervezése során szerzett tapasztalatainkat most a konzolok területén kamatoztatjuk.” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “Ezek a valaha készült legmegbízhatóbb és legjobban szóló konzolos mikrofonos fejhallgatók.” A Razer gazdag hardveres története újabb konzolos fejezetekkel bővül. A Thresher Ultimate-hez csatlakoznak a Razer verseny-minőségű Wildcat és Raiju kontrollerei, míg a cég Atrox és Panthera fightstickjeit a verekedős játékok legnevesebb profi játékosai használják.

A Razer Thresher Ultimate egy hivatalosan licencelt tartozék, amely az Xbox One termékcsaládhoz lett kifejlesztve, így kompatibilis az Xbox One, Xbox One S és Xbox One X eszközökkel. Mind az Xbox One változat, mind a PlayStation 4 változat júniusban kerül a boltokba.

 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top