PC

Kis PC, nagy üzlet – Hirdeti az MSI

Az MSI bejelenti a  ProBox130 Micro-ATX PC-t

Az MSI útjára indítja a legújabb generációs üzleti tervezésű desktop PC-jét az MSI ProBox130-at, egy kereskedelem orientált asztali PC személyében. Ez a sorozat a legújabb Intel H81 chipszetre épül, támogatja a 4. generációs Intel® Core™ processzorokat, nagy telejsítménnyel és integrált GPU-val rendelkezik, ami hatékony grafikus processzort tartalmaz. Az MSI ProBox130 egy Micro-ATX alaplapra épül és számos I/O porttal rendelkezik. 13 literes belterével és 10cm magasságával ez a PC az egyik legkisebb a maga nemében. Sőt, az MSI ProBox130 könnyen fenntartható és még könnyebben fejleszthető, ezáltal a legjobb helytakarékos megoldás a kereskedelmi  és szórakoztató alkalmazásokhoz. Az MSI ezt a terméket mint Barebone PC-t, és mint teljes rendszert is értékesíti.

ProBox130 1Az MSI új Micro-ATX PC-je MSI H81M alapú és Intel® Core™ i3, i5 és i7 processzorokkal szerelhető. Az MSI ProBox130 PC-t szabványos Micro-ATX méretűre tervezték, ami egyedi tervezésű és maximum 84W TDP CPU támogatású. Ez annyit jelent, hogy sem méret, sem teljesítmény szempontjából nem kell kompromisszumot kötni, a PC-t használva kimagasló eredményeket tapasztalhatunk.

Egyszerűen és könnyedén továbbfejleszthető tárolás

Az MSI ProBox130 PC-t kifejezetten azon végfelhasználók és kereskedelmi vállalkozások részére tervezték, akik megkövetelik a könnyen telepíthető tároló rekeszeket, legyen az 5.25″ ODD vagy 3.5″ HDD. Amikor a ház nyitva áll, könnyedén bállíthatjuk, melyik változatot szeretnénk telepíteni, saját egyedi tervezésű retesszel van ellátva. A tárolókat átvariálni könnyedén, csavarok lazítása nélkül is lehet.probox130 2

A kereskedelmi piacok igényeinek kielégítése

Amellett, hogy átfogó ki- és bementi (I/O) interfésszel rendelkezik, az MSI ProBox130 tartalmaz egy COM portot és LPT porttal is támogatja a használni kívánt POS rendszereket üzleti környezetben, akár vonalkódolvasókhoz, akár régí típusú nyomtatókhoz vagy bankkártya elfogadó terminálokhoz ill. OnLine pénztárgépekhez is ajánlott, pl. a szállodai bejelentőlapok kezelésére, 24 órás kisboltokba, nagykereskedésekbe és üzemanyagtöltő állomásokra is ideális lehet. A PCI-E port lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a legfrissebb 801.11AC WiFi modult használja, igényeinek kielégítésére mind kereskedelmi és szórakoztató alkalmazásokhoz is. Továbbá, az MSI ProBox130-ba telepíteni lehet alacsony profilú PCI-E x16 grafikus kártyát is. probox130 5

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top