PC

Kicsi a bors de erős! Új MSI mini-ITX alaplap ACK-val!

Az MSI megerősíti a Z97I GAMING ACK alaplapját: Killer WIFI, M.2 és egy teljesen új PCB design-nal

 

Az MSI, a világ vezető alaplap technológia gyártója bemutatja az igazi mini-ITX Gaming megoldást ACK_val, alátámasztva Killer DoubleShot Pro-val, M.2 csatlakozással valamint egy teljesen új játék orientált PCB tervezéssel. A játékosok világszerte nagy teljesítményű, de kis méretű játékgépet kerestek, minden szükséges gémer kütyüvel felszerelve, most ezt meg is kapják.

 

 

Kombinált Wi-Fi és LAN a késleltetés ellen

A Killer DoubleShot Pro-val hajtott ACK most 3.5x alacsonyabb késleltetést és 2.9x gyorsabb adatátvitelt biztosít mint a hagyományos Wireless-N megoldások. A Killer Smart Teaming lehetővé teszi a LAN és Wi-Fi egyidejű használatát, ezzel 1.867 Gbps sebességet biztosítva, továbbá képes arra, hogy a játék LAN-on keresztül kommunikáljon, míg minden más internetes aktivitást a Wi-Fi kezeljen, a lehető legjobb, akadozásmentes játékélmény érdekében! Az Advanced Stream Detect™ automatikusan osztályozza és priorizálja a sebességérzékeny alkalmazásokat az online játékokhoz. Az intelligens alkalmazásokkal együtt lehetővé teszi a sávszélesség ellenőrzését, így az MSI ACK az egyetlen valódi Wireless Gaming megoldás!

 

Hozd ki az SSD-ből az maximumot M.2-vel

Élvezd a villámgyors rendszer indítást és az őrülten gyors alkalmazás betöltést, valamint a játékokat az MSI GAMING alaplapokon. A következő generációs nagysebességű tárolási támogatás az M.2 adatátvitelének köszönhető. Az M.2 az adatokat egy PCI Express 2.0 x2 interfészen keresztül továbbítja (akár 10Gb/s sebességgel) ami 67%-al gyorsabb mint a SATA 3.0 megoldások. Az innovatív tervezésnek köszönhetően a Z97I GAMING ACK ezt lehetővé teszi az alaplap alján található M.2 csatlakozóval. Kis méretű csomagolásával az M.2 két különböző méretű Z97I GAMING ACK alaplappal is kompatibilis, hogy így illeszkedjen többféle tárolási megoldással is.

 

Többféle hűtéssel is kompatibilis optimalizált hűtési terület

A hűtő megválasztása a mini-ITX formátumhoz eddig sosem volt egyszerű feladat, anélkül, hogy feladnánk a teljesítmény vagy a csend igényünket. Hagyományosan az ITX alaplapok nem igazán szélesen hűtő kompatibilisek. Az MSI elérte, hogy nem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény és a hangzás között, újratervezte a PCB-t , áthelyezte a 1150-es CPU foglalatot a Z97I GAMING ACK alaplapon. Ez az új kialakítás lehetővé teszi, hogy méretes CPU hűtési megoldások, vagy akár vízhűtő szett legyen a mini-ITX gépben. Többet nem kell aggódnunk a CPU húmérséklete végett, hosszú játékidő mellett sem, továbbá még jobban élvezhetjük a csendet az új MSI Z97I GAMING ACK alaplapunkkal az apró ITX gépünkben.

 

 

Model név: Z97I GAMING ACK
CPU támogatás: 4. és 5. generációs Intel® Core™ / Pentium® / Celeron® processzorok
Chipkészlet: Intel® Z97 Express Chipset
Hálózat: Killer™ E2205 Gigabit Ethernet, Killer™ 1525 802.11 ac, BT 4.1
Tárolás: 1x M.2 10Gb/s, 4x SATA 6Gb/s
Kijelző csatlakozás: 1x DisplayPort, 2x HDMI
Csatlakoztathatóság: 1x PCI-e 3.0 x16, 6x USB 3.0, 6x USB 2.0, 8-channel Audio Boost

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top