PC

In Ear Játékos Headser a Cooler Master boszorkánykonyhájából

A CM Storm Pitch a Cooler Master első fülbedugós játékosoknak készült headsetje volt. Jó hangzás, kényelmes viselet és könnyű hordozhatóság jellemezték. A Pitch sikerén felbuzdulva a Cooler Master megteremtette az utódot, a Pitch Pro-t, amely hamarosan hzazánkban is elérhető lesz. Amint lehet kipróbáljuk, hogy megtudjuk jobban teljesít-e mint elődje. Addig is lássuk a sajtóközleményt.

A Pitch Pro Európába érkezik –Könnyen Hordozható In-Ear Headset a Cooler Master-től

A Cooler Master, ma bejelentette a CM Storm Pitch Pro-t, egy könnyen hordozható gaming in-ear headset-et,amelyeket mobil felhasználóknak és sokat utazó játékosoknak szánt.

A Pitch Pro a Pitch továbbfejlesztett változata. A hang tisztább, a basszus még erőteljesebb, a 10mm-es driver-eknek köszönhetően. A külső ház kiváló minőségű, pehely könnyű alumíniumból készül, így a fülbe dugható headset hosszú időn keresztül is kényelmesen használható. A beépített mikrofon, a gubancolódás-mentes lapos kábel, a továbbfejlesztett hordtáska és a hozzáadott repülős adapter biztosítják, hogy a Pitch Pro attraktív és megfizethető választás minden felhasználó számára.

CM Storm Pitch Pro 1

Erőteljes Hang és Kényelmes Fülvégek

A 10mm neodymium driverek kiváló minőségű hangot biztosítanak mind a magas, középső és alacsony tartományban is. A szilikon fülvégek kényelmes használatot nyújtanak akár több órán keresztül is. Három méretet tartalmaz a csomag, (S, M és L). Az ergonomikus fülbe dugható kialakítás maximális kényelmet és zajszűrést biztosít. Az extra könnyű és mégis hihetetlenül tartós fém fülrészek kialakításához    anódozott, galvanizált, majd lézerrel gravírozott felületet kapott.

CM Storm Pitch Pro 2

Beépített Távirányító és Mikrofon

A kiváló minőségű mikrofon pontos, és tiszta hangátvitelt tesz lehetővé, így minden beszélgetés könnyen érthető lesz. A kábelen elhelyezett távirányító segítségével vezérelhető a média (lejátszás, pillanatmegállítás, hívás fogadás, léptetés, és tekerés) a telefonon, tableten és a PC-n egyaránt. Természetesen a hívások fogadására is van lehetőség. A mikrofon elhelyezése biztosítja, hogy akkor is felvegye a hangot, amikor játék vagy egyéb mozgás közben elfordul vagy mozog a felhasználó.

CM Storm Pitch Pro 3

Gubancolódás Mentes, Lapos Kábel

A Pitch Pro egy lapos kábellel van felszerelve, amely ellenáll a gubancoknak és a csomóknak. Ez a szigetelt gumi kábel védi a belső vezetékeket és kiszűri az interferenciákat.

CM Storm Pitch Pro 4

3.5mm Aranyozott Jackdugó

A 3.5mm-es aranyozott jack megbízható csatlakozást nyújt okostelefonok, tabletek, valamint PC-ks és notebookok esetében is. Az aranyozott csatlakozó hosszú ideig biztosítja a dinamikus, torzítás mentes hangot.

CM Storm Pitch Pro 5

Kiegészítők

*Elosztó kábel – Használd a Pitch Pro-t bármilyen PC-vel. Az elosztó kábel segítségével a mikrofon és a fülhallgató is használható bármilyen laptopon vagy számítógépen.

*Repülőgép adapter – A Pitch Pro tartozékaként adott repülőgép adapter az összes szabványos repülőgépen található csatlakozóval kompatibilis.

*Hordtáska – A snap-lock, műbőr hordtáska segítségével minden kiegészítőt biztonságosan lehet tárolni, és a headsetnek is extra védelmet nyújt. A táska erős, könnyen tisztítható, habkönnyű és könnyen táskába tehető, vagy zsebre vágható.

CM Storm Pitch Pro 6

Ár és Elérhetőség:

A Pitch Pro szeptember végén válik elérhetővé, az ajánlott végfelhasználói ára pedig 11 900 forint körül várható. 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top