PC

Igazi különlegességgekkel bővíti kínálatát Magyarországon a WayteQ!

Az óriási népszerűségre szert tett OnePlus és Xiaomi okostelefonok immár hazánkban is széles körben elérhetők. A saját márkás termékek mellett a WayteQ számára nem ismeretlen más, hasonlóan jó ár-érték arányú eszközök forgalmazása sem. A vállalat ezúttal nemzetközileg is rendkívül népszerű készülékekkel bővíti magyarországi kínálatát.  
 
A WayteQ Hongkong Ltd. és a OnePlus valamint a Xiaomi vállalatok közti megállapodás értelmében a két gyártó négy készüléke válik elérhetővé Magyarországon a WayteQ forgalmazásában, magyar nyelvű menüvel.
 

A Xiaomi MI-3 5”-es, 1920×1080 pixel felbontású kijelzője mögött egy Qualcomm Snapdragon 800 négymagos 2,3 GHz-es processzor rejlik. Az NFC-képes készülék hátlapi kamerája 13MP-es. A készülék jellegzetességét az Android operációs rendszerrel érkező MIUI kezelőfelület adja, ami egyszerre letisztult és teszi rendkívül testre szabhatóvá a szoftvert.A gyártó kisebb képátlóval bíró készüléke, a Redmi 1s 4,7”-es kijelzőt kapott, amely 1280×720 pixel felbontású. Négymagos 1,6 GHz-es processzor és 8MP-es kamera kapott még helyet a készülékben, mindezeken felül pedig két SIM foglalattal rendelkezik.A méretesebb kijelzőt kedvelők pedig a Redmi Note-ban találhatják meg új kedvencüket. Az 5,5”-es 1280 x 720 pixel felbontású kijelző 178°-os betekintési szöggel bír, mellé nyolcmagos, 1, 7 GHz-es processzort kapunk. Előlapi kamerája 5 MP-es, míg hátlapján 13 MP-es kamerát találunk, az akkumulátor pedig 3200 mAh.
 
A magyar felhasználók számára talán a legnagyobb csemegét a OnePlus One készülék megjelenése jelenti a WayteQ kínálatában. Az 5,5”-es fullHD kijelzővel rendelkező készülék különlegessége a Cyanogenmod rendszer, amely az Android 4.4.2 verziójára épül, jellemzően több beállítási lehetőséggel, gyorsabb frissítésekkel és egyéb, fejlesztők számára is hasznos lehetőséggel. A 13 MP-es hátlapi kamera Sony Exmor szenzorral, f2.0 fényerejű lencsével érkezik és 3100 mAh akkumulátor találhat benne. 

djmedia:33

A WayteQ mindkét márka esetében 1 év hazai garanciát biztosít a készülékekre. A folyamatos alkatrészellátásnak köszönhetően a készülékek javítását Magyarországon végzik, ami rendkívül kényelmes és gyors szervizelést tesz lehetővé.A készülékek kezdetben kizárólag az Extreme Digital kínálatában érhetőek el.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top