PC

Egy egér, több fogáshoz – Cooler Master MasterMouse Pro L

Aki tapasztalatlan az egérvásárlásban, az előfordulhat, hogy néh-néha mellényúl. Az egér amit vásárol kényelmetlen, nem optimális a fogása, más a felhasználó fogásmódja mint amihez az egeret kifejlesztették. Ettől a bosszúságtól kívánja megkímélni a felhasználókat a Cooler Master, hiszen a Mastermouse Pro L mellé két felső rész is mellékelve van, amely segítségével változtatható az egér felépítése, így kézhez igazítható a cserével.

Az oldalsó elemek is cserélhetőek, ott pedig az anyag textúrája változik. A szenzorról a sajtóközlemény nem emlékezik meg, a gyártó honlapja szerint egy PixArt PMW3360-at kapott, amely 12 000 DPI-re is képes.
Nézzük azonban a sajtóközleményt:

A MasterMouse Pro L formálhatóságot és az átalakíthatóságot szem előtt tartva let megtervezve, így az egér gyorsan átalakítható az éppen aktuális szituációnak megfelelően.

Egyedi Fogás Kialakítás – A MasterMouse Pro L alapból két felső panellal érkezik, amelyek különböző hosszúságúak, valamint két mágneses oldalsó panellel, amelyek különböző textúrákkal. Ez megadja a felhasználónak a szabadságot a felhasználónak, hogy olyan egér fogást alakítson ki, amely a legjobban megfelel a felhasználási módjának és az aktuális szituációnak. A felhasználóknak lehetőségük van egy 3D fájl letöltésére ingyen, amelynek segítségével egyedi oldallap nyomtatható és átalakítható. Ezzel a módszerrel a felhasználók egyedi egeret készíthetnek maguknak.

djmedia:121

Teljes RGB Megvilágítás – Az egér három RGB megvilágítási zónával rendelkezik, 16.7 millió szín keverésének lehetőségével. Ezek a fények nem csak a látványt szolgálják. Beállíthatók, hogy az aktuális profilnak megfelelően világítsanak, amelyeket egyedi szituációkhoz hoztál létre.

Több Felhasználói Profil – A MasterMouse Pro L egy 32-bit ARM processzorral és 512KB memóriával van felszerelve. Így a felhasználók elkészíthetik és elmenthetik az egyedi beállításaikat. Miután a profil mentésre került, az egér másik gépen való felhasználásakor is előhívhatóak. Az egéren szinte bármi beállítható illetve testre szabható, amit csak a felhasználó szeretne. A DPI (400 – 12000), gomb térkép, színek, és érzékenység csak néhány azok közül az opciók közül, amelyek változtathatóak a maximum öt profil beállításakor. A profilok valós időben, felhasználás közben válthatóak, egyetlen gombnyomással.

Számos Programozható Gomb – Néhány játék több mint egy vagy két gombot közetel az optimális felhasználáshoz. Ahhoz azonban, hogy ezek a gombok hatékonyan azt csinálják, amit a felhasználó szeretne, ki kell választani a megfelelő gombot és társítani a megfelelő funkcióhoz. A MasterMouse Pro L nyolc programozható gombot sorakoztat fel, és a lehetőséget a kiterjesztésre, 14+1 gombig a Storm Tactix funkciónak köszönhetően.

Felhasználóbarát Szoftver – A rengeteg beállítási lehetőség kissé félelmetesnek tűnhet, miközben keressük a megfelelő fogást, és beállítást, ezért a Cooler Master perifériái egyetlen platformot használnak az összes beállítás létrehozásához, amelyet CM Portal-nak nevezett el és inygenesen letölthető.  A CM Portal letöltése után a frissítések automatikusan letöltődnek a MasterMouse Pro L-re. Stressz mentes, tele opciókkal, és segít álm,aid egerének létrehozásában.

A MasterMouse Pro L gyártó által ajánlott végfelhasználói ára 19 900 forint körül mozog majd.

 

 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top