PC

Cooler Master Quick Fire Rapid i

Stílusos Megvilágítás

Bővebb információk az új Quick Fire Rapid-i-ról a http://event.coolermaster.com/rapidi/ oldalon találhatók, amely tartalmazza a tulajdonságok listáját és elérhetőségi értesítést. A feliratkozási oldal segítségével a felhasználó megismerkedhet az öt egyedi LED háttérvilágítás móddal, az ActiveLite-tal. Az ActivLite segítségével gyakorlatilag minden egyes LED egyedileg és külön-külön szabályozható. A Quick Fire Rapid-i aloldalán látható a háttér világítás, ahogy minden egyes gombnyomásra felvillan, majd lassan elhalványul ahogy az ujjak a következő gombra lépnek.
A Rapid i 32-bit ARM processzora hajtja meg az ActivLite technológiát, amelynek segítségével ötféle világítási mód és öt fényerő szint állítható be. Az öt előre meghatározott megvilágítási mód mellett négy LED profil programozható be, amelyek a billentyűzet memóriájában tárolódnak. Ez azt jelenti, hogy akár egyedi játék, vagy alkalmazáshoz kapcsolódó LED profil is beállítható. Bárhová is viszi a felhasználó a Rapid-i-t, a beállítások vele menne!

 

djmedia:10

Kecses és Funkciókban Gazdag

Az esztétikus és letisztult formavilágú Quick Fire Rapid I, matt festést és mechanikus Cherry MX kapcsolókat kapott. A mozgatás is könnyű, hiszen a fonott USB kábel egyszerűen lecsatlakoztatható. A Quick Fire Rapid i mindig kész az utazásra, köszönhetően a szuper vékony kialakításnak és a hiányzó numerikus résznek.

Elérhetőség

Az aloldalon – http://event.coolermaster.com/rapidi/ – való feliratkozással naprakész információkkal szolgálunk az elérhetőségről. Az ár és elérhetőség régiónként változhat. Ez a sajtóközlemény csak az európai régióra vonatkozik. Kérjük, bővebb információkért keresse a legközelebbi Cooler Master képviseletet.

A Cooler Master

A Cooler Master megalapításakor arra törekedett, hogy a legjobb hűtési megoldásokat szolgáltassa ügyfeleinek világszerte. A húsz éves megalapítás óta folyamatosan törekszik a folyamatos fejlesztések bővítésére annak érdekében, hogy mindig naprakész, vezető technológiákat adhasson át az egyéni és az üzleti felhasználóknak egyaránt. A Cooler Master termékválasztékában megtalálhatóak a hűtők és ventilátorok, számítógép házak, tápegységek, szabályozó panelek és kiegészítők. A Cooler Master központja Taipeben, Taiwanon helyezkedik el, ágazati irodákkal Európában, Amerikában és az APAC régióban, így mindig a legkiválóbb szoláltatásokat tudja nyújtani ügyfeleinknek. Bővebb információkért kérjük, látogasson el a www.coolermaster.com és a http://www.facebook.com/coolermasterhungary oldalakra.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top