PC

Bemutatkozott az NZXT S340 Elite Hyper Beast Limited Edition

Brock Hofer grafikus művész segítségével jött létre az S340 Elite Hyper Beast Limited Edition, amely az AWP CS:GO fegyverének skin-jén látható szörnyet jeleníti meg.

s340hyper

Ez az S340 egyetlen alkalommal kerül gyártásba, és mindösszesen 1137 darab készül majd belőle. Egyedi számozáú plakettel is ellátjuk, és biztos lehetsz benne, hogy gyári új állapotban kerül kiszállításra.

SZELIDÍTSD MEG A SZÖRNYET

Engedd szabadon a szörnyet a Hyper Beast Limited Edition-ben. Ez a ház azért kiállt, hogy a következő PC építésednél egy valódi vadállattá alakítsd. Ez az S340-es egyszer kerül csak gyártásba, és összesen 1337 darabban készül el, amelyekből mindegyiket egyedi plakettel és sorszámozással készítünk, csak neked!

ÓRIÁSI ABLAK

A teljes acél felépítmény és az edzett üveg oldallap garantálják a gép és a belső hihetetlen kinézetét. Az S340-et úgy terveztük, hogy hogy kiemelje a brutális konfigot, és nem rejti el a befektetett munkát.

VR-AL TÖKÉLETES

Az S340-be a VR beszerelése és futtatása szinte gyerekjáték a ház elején elhelyezett panel segítségével. A mágneses kábel menedzsment korong segíti a felhasználót a VR-hoz kapcsolódó vezetékek könnyű elhelyezésében. A korong kettészedhető, így még hosszabban segítheti a kábelek elvezetését.

HIHETETLENÜL LETSIZTULT BELSŐ

Az S340 nyitott belsőtér kialakítású és tartalmaz egy acél kábelmenedzsment sávot, amely elválasztja az első beszívó részt a többi részegységtől. A kábelmenedzsment sáv mögött egy bilincsekkel felszerelt rendszer kapott helyet, így a felhasználó könnyen hozhat létre letisztult felépítést.

RÉSZLETES TERVEZÉS

A légbeömlő részek teljes mértékű porszűrést kaptak, az audio jack acél bevonatú, a kézi csavarok nem esnek ki, a kábel menedzsment pedig szintén nagy hangsúlyt kapott. Ez csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, amelyek segítségével egy kiváló, letisztult kialakítású saját építés hozható létre, egy kompakt kialakítású házban.

FOGD BE A KRAKENT

A teljesítmény nem eshet áldozatául a méretnek, így ez a kis méretű ház is teljes mértékben kompatibilis a Kraken sorozatba tartozó folyadékhűtéseinkkel.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top