PC

Az MSI most a 20″ és 22″ modelekkel bővíti az ultra-vékony Adora All-in-One sorozatát

msi-adora20 2m-product pictures-3d4

MSI Adora20 és Adora22

2014. Március, Taipei – Az MSI, mint a vezető nemzetközi alaplap, grafikus kártya, notebook és All-in-One PC gyártó ma útjára indítja a vadonatúj ultra-vékony Adora20 és Adora22 All-in-One PC-it. Az MSI Adora sorozat az első AIO PC a világon, ami villódzásmentes technológiát használ. A gépek házának vastagsága a legvékonyabb ponton mindössze 21mm. Az oldalukon található lépcsőzetes vonalaknak köszönhetően az Adora20 és Adora22 gépek még vékonyabbnak tűnnek. Mindkét modell 4. generációs Intel® mobil Pentium® és Core™ multi-core processzorral és high-end NVIDIA GeForce GT 740M diszkrét grafikus kártyával (Adora20 2NC és Adora22 2NC) van szerelve. Amellett, hogy villódzásmentes technológiával rendelkeznek, a tükröződésmentes kijelző lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a számítógépét hosszabb ideig használhassa, mindenféle szem-megterhelés nélkül.
Az Adora 20 és Adora22 Április közepétől lesz elérhető Magyarországon.


msi-adora20 2m-product pictures-2d2

Anti-Flicker és Less Blue Light Technológiák

Az MSI a vizuális megoldások előljárójaként bevezette a tükröződésmentes matt kijelzőket saját All-in-One PC-in. Így már nem zavarnak az irodák nem megfelelő vényviszonyai, a vakító fények a boltokban vagy az internetkávézók rossz megvilágítása sem, az Anti-Glare védelemmel ellátott AIO PC-k védik a felhasználó szemét a tükrőződés ellen. Az Adora20/Adora22 AIO PC-ket továbbá az MSI Villódzámentes (Anti-Flicker) Technológiája jellemzi, ami stabilizálja az elektromos áramot, hogy megelőzze a súlyos villogást, ami a hagyományos kijelzőkön látható. Bármelyik beállítás mellett ez a technológia csökkenti a szem fáradtságát, fokozva az otthoni vagy irodai minőségi munkakörnyezet megteremtését.
Ezen kívül az Adora20 és Adora22 Less Blue Light technológiával is rendelkezik, ami akár 75%-al csökkenti a gépek által kibocsájtott kék fényt, kombinálva az MSI részére exkluzívan kifejlesztett ScenaMax képoptimalizáló szoftverrel. Így hatékonyan csökkenti a kék fény kibocsájtást ami jelentősen káros a szemre, így egyben védi azt.

anti-flicker


 

NVIDIA GeForce GT740M Grafika

msi-adora20 2m-product pictures-3d1

Mind az MSI Adora20 2NC, úgy az Adora22 2NC is NVIDIA GeForce GT 740M grafikus kártyával szerelve érkezik a legjobb ár-teljesítmény aránnyal, nagy felbontású képernyő szempontjából. A GeForce GT 740M támogatja az Optimus technológiát, az azonnali váltást a CPU integrált grafikájáról a GT 740M-re különböző felhasználói alkalmazásokkor. Ez a funkció azt jelenti, hogy az Optimus addig használja az integrált CPU grafikáját, amíg az alkalmazás meg nem követeli, hogy az automatikusan az NVIDIA GPU-ra váltson, mert érzékeli, hogy intenzívebb grafikai igényű programot használ.

 


 

Tökéletes támogatás a Windows 8 Metro felületéhez

Az MSI Adora20/Adora22 a legújabb Windows 8.1 operációs rendszerrel előre telepítve érkezik és egyben támogatja a 10 pontos multi-touch érintőképernyős technológiát (adott modell esetén). A játékosok a kiváló érintőképernyős felületet kihasználva játékok teljes sorát érheti el a Windows Store alkalmazásban. Tapasztald meg a különbséget saját kezűleg!

 adora20-22

Processor Intel® Pentium® 3550M
Intel® Core™ i3-4000M
Intel® Core™ i5-4200M 
Operating System Windows 8.1
Display / Touchscreen Adora20 – 19.5”LED 1600×900 Multi-touch with Anti-Flicker & Less Blue Light
Adora22 – 21.5”LED 1920×1080 Multi-touch with Anti-Flicker & Less Blue Light
Anti-Glare not for Touch SKU
Chipset Intel® HM86
Graphics Card Intel® HD Graphics (Adora20 2M / Adora22 2M)
NVIDIA® GeForce® GT 740M 2GB SDDR3 (Adora20 2NC / Adora22 2NC)
Memory DDR3L SO-DIMMs*2 slots / Max. to 16GB
Storage 2.5″ SATAIII / 2.5″ SSD
Wireless 802.11 ac WiFi
ODD DVD Super Multi
Card Reader 3 in 1 (SD, MMC, MS)
Speaker AG220 – 2 x 3W with Creative Sound Blaster
AG240 – 2 x 5W with Creative Sound Blaster 
Rear I/O Mic in x1, Earphone out x1, USB3.0x4,HDMI out x1,RJ45x1,DC Jack
Side I/O USB 2.0×2 (including Super Charger x1) Card Reader
Built-in cam Adora20 – 2M-pixel Full HDAdora22 – 1M-pixel HD
TVTuner Optional (Mini-PCI-E interface)

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top