Esport

Az MSI meghosszabbítja partnerségét az ESL-lel

Az MSI, mint a világ vezető gaming hardver gyártója, az ESL-lel, a világ legnagyobb eSport cégével bővítette partnerségét és a 2019-es ESL One Powered by Intel® események hivatalos gaming partnere lett, köztük az ESL One Birmingham, az ESL One Cologne és egyebek. Az MSI a legmodernebb játékeszközökkel, az alaplap és a grafikus kártya portfoliójával szponzorálja a versenyeket és a helyszínen a rajongóknak további programokat is szervez.

„Az ESL célja, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa nemcsak a rendezvényeken résztvevő rajongóknak és játékosoknak, hanem azoknak is, akik online követik az eseményt” mondta Paul Brewer, az ESL Észak-Amerika márkacsoportjainak vezetője. „Az MSI segít nekünk a legfontosabb céljaink elérésében, hogy mind a professzionális játékosokat a legújabb technológiával, mind pedig a résztvevőket egyedi élményekkel tudjuk lenyűgözni.” 

Az MSI és az ESL közötti partnerség 2018-ban sikeresen támogatta a játékosokat a versenyteljesítményük maximalizálásában és az eseményeket új szintre emelte. Továbbá a versenyek során a játékosok visszajelzései segítették az MSI-t az MSI GAMING sorozat termékeinek fejlesztésében, a még nagyobb játékélmény elérése érdekében. „Csodálatos volt, hogy 2018-ban az ESL-lel együttműködhettünk. Meghosszabbított partnerségünk 2019-ben nemcsak világszínvonalú gaming események rendezését garantálja, hanem a gamerek által inspirált hihetetlen innovációkat is, amelyek átalakítják a játékélményeiket” – mondta Sam Chern, az MSI Marketing aligazgatója.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top