PC

Az MSI bemutatta a GTX 960 grafikus kártyáit

 

Maxwell erő vadonatúj csomagolásban, Twin Frozr V hűtéssel

Az MSI bejelentette a GAMING sorozatú grafikus kártyái legújabb üdvöskéjét, az MSI GTX 960 kártyát, a legújabb NVIDIA GTX 960 Maxwell GPU-val. Az említett kártya az MSI Gaming grafikus kártyák #1 helyére pályázik. A közkedvelt Twin Forzr V hűtővel és Zero Frozr hűtési technológiával, ill. a Torx Fan kialakítással az új MSI GTX 960 GAMING 2G kártya díjnyertes, csendes és hűvös múködést garantál a játékosok számára.

 

A méltán híres Gaming sorozaton túl, az MSI a gyárilag túlhajtott klasszikus modelleket most egy teljesen új fekete-fehér külalakkal is piacra dobja, igazodva ezzel az MSI Krait alaplap sorozatához. Továbbá a rendszerintegrátorok közkedvelt OC modelljei is magasabb órajelekkel rendelkeznek, így szélesebb közönség számára is vonzóvá váltak.
 

 

Twin Frozr V hűtési megoldás

Az új MSI Twin Frozr V hűtési megoldás a csúcsa a grafikus kártyák léghűtésének. A 2 csatlakozóhelynél is kisebb kialakítású új Twin Frozr V képes felülmúlni az előző generáció nagy térigényét. Az új 10cm-es Torx ventilátorok hatalmas mennyiségű néma légáramlásról gondoskodnak és  vizuálisan tökéletesen megfelelnek az új, merész Twin Frozr V megjelenéséhez. A hűtőborda SuperSU kialakítása, megnövelve a hőelvezetőcső hatékonyságát együtt a levegő áramlását vezérlő technológiával (Airflow Control Technology) remek hűtést biztosít. A Hybrid Frozr egy visszatekintés 2008-ba, amikor az MSI első volt a piacon, high-end grafikus kártyák zajtalan hűtésével, leállítva a pörgést alacsony hőmérsékletű helyzetekben. 

 

MSI GAMING APP

Az MSI GTX 960 GAMING 2G szoftveres kiegészítésével a következő generációs MSI GAMING grafikus kártyák magasabb szintre emelik a PC-s játékélményt. Az MSI GAMING App alkalmazás lehetővé teszia  játékosoknak, hogy gyorsan váltsanak OC, Gaming és Silent, azaz csendes módok között az igényeknek megfelelően. Most egy új funkcióval az EyeRest füllel bővült az alkalmazás, ami gyors hozzáférést biztosít a monitor színprofiljainak beállításához játék, film és egy speciális EyeRest mód, ami csökkenti a kékfényt, ezáltal kevésbé terhelia  szemet, éjszakai játék alatt is. Szintén belépült egy LED control fül, ami lehetővé teszia  játékosok részére, hogy 5 egyedi világítás közül válasszanak és beállítsák azt  a megfelelő légkört biztosítva a játékk felejthetetlen pillanataihoz, mindezt egyetlen kattintással.

djmedia:46

 

 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top