Egyebek

A QNAP TS-1677X elnyerte a „Legjobb NAS Eszköz” címet a European Hardware Awards 2019-en

A QNAP Systems, Inc. örömmel jelenti be, hogy a TS-1677X vállalati NAS kiemelkedik a kiváló tárolási termék közül és elnyerte a „Legjobb NAS Eszköz” címet a European Hardware Awards 2019-en.

„A TS-1677X egy nagyteljesítményű Ryzen NAS, amely az üzleti felhasználóknak szánt AI-alapú, nagy adattárolási megoldásokat nyújtó fejlesztés eredménye. Számos intelligens funkciót is biztosít, beleértve a virtualizációt, a konténereket, az értéknövelt alkalmazásokat és az intelligens számítási képességeket. Megtiszteltetés számunkra, hogy a European Hardware Awards 2019-en megkapta a „Legjobb NAS Eszköz” címet – mondta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója.

A TS-1677X-et AMD Ryzen processzor az alapja, akár 8 magos/16 szálas verzióban. Csúcskategóriás grafikus kártya használatakor a TS-1677X hihetetlen számítási teljesítményt biztosít az adatintenzív gépi tanulási alkalmazásokhoz. Az AMD Ryzen processzor nagyban növelheti a virtuális gép teljesítményét, amely 3,7GHz-es Turbo Core-mal rendelkezik.

A European Hardware Awards-ról

A European Hardware Awards évente kiválasztja a legjobb hardvertermékeket, amelyeket az európai hardverszövetség néven ismert technológiai szakemberek választanak ki. Az Európai Hardver Szövetség 9, legnagyobb független európai hírközlési és értékelő webhelyet tartalmaz. Ezek a weboldalak több mint, 22 millió technológiai rajongót értek el és több mint, 100 000 cikket publikáltak. További információ az Európai Hardver Szövetség honlapján érhető el.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top