PC

A modderek álma – Case Mod World Series

A Case Mod World Series idén hetedszerre kerül megrendezésre. A Cooler Master által szervezett, a világ legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye idén is tartogat meglepetéseket. A gyártó sajtóközleménye szerint nem csak az online munkanaplók és képek elbírálására kerül sor, hanem offline eseményeket is rendeznek a témában.

A cél pedig nem más, mint közelebb hozni egymáshoz a modder közösséget, és természetesen megteremteni a lehetőségét annak, hogy az elhivatottak megmutathassák ügyességüket éés kreativitásukat. Szóval aki szeret barkácsoln, vannak ötletei és érez magában egy kis affinitást egy projekt elkészítéséhez, annak mindenképpen ajánlott esemény.

News Banner 980x300

És akkor most nézzük a sajtótájékoztató szövegét:

A Cooler Master a mai napon bejelentette a Case Mod World Series 2016-ot, amely egy versenyszerű modding rendezvény, melynek célja, hogy összehozza a moddereket a világ minden tájáról, a 30 000 dollár értékű készpénz és tárgynyeremény segítségével. A Cooler Master-nek sikerült olyan nagy nevű szponzorokat is bevonni, mint az ASUS, Avexir, Dremel, NVIDIA, és OCZ, hogy még nagyobb legyen az elhivatottság és a közösség elkötelezettsége a PC modding iránt. A Case Mod World Series idén már hetedszer kerül megrendezésre, és ebben az évben a Cooler Master kiterjeszti a versenyt helyi látogatásokkal, és modding eseményekkel is. Bővebb információkért és a jelentkezéshez kövesd a linket:

Case Mod World Series 2016.

“A Modding szinte felrobbant az elmúlt években, és gyökeret eresztett szinte a világ minden szegletében. A Case Mod World Series célja, hogy táplálja ezt a növekvő folyamatot. Célja, hogy felélessze a készítői szellemet, nem csak az interneten, de a közelünkben lévő közösségekben is.” mondta el Michelle Wu, a Cooler Master globális közösségekért felelős vezetője. “Ebben az évben helyi rendezvényeket is szervezünk, ahová meg tudjuk hívni a helyi moddereket is. Reményeink szerint a többi nagyszerű szponzor adományainak is köszönhetően sikerül megmozgatnunk a világ legnagyobb modding közösségeit.”

Az idei bírói gárda jól ismert nevekből épül fel a világ minden tájáról -– Ermanno Bonandini Olaszországból, Ronnie Hara Brazíliából, Richard Keirsgieter Hollandiából, Antony Leather az Egyesült Királyságból, Richard Surroz és Brian Farrell az Egyesült Államokból, – és a szponzorok delegáltjaiból, amelyek az ASUS, Avexir, Dremel, NVIDIA, és az OCZ. A gyakorlati tapasztalatok alapján a négy kategóriába eső pontozás egyforma súllyal esik majd latba. Ezek: (1) összetettség, (2) dizájn, (3) eredetiség, és az (4) általános kinézet.

Ebben az évben néhány fantasztikus nyeremény vár a résztvevőkre, 30 000 dollár értékben. De a nyereményeken kívül más indokok is vannak a részvételre. A modderek megoszthatják a dizájnjaikat és a szenvedélyüket a nagyvilággal, és feltöltődhetnek kreatív energiákkal, akár más helyi modderekkel együtt. A nagyszerű fotók és a részletes munkanaplók szintén insprálóan hathatnak. Ha szeretnéd látni, hogyan bontakoznak ki mások: Csatlakozz!

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top