Gaming

A FreeSync 2 HDR-t is támogatja az Asus új gamer megjelenítője

A játékosoknak szánt megjelenítők piacán az elmúlt néhány év több komoly újítást is hozott, melyek egy része továbbra is a csúcskategóriás megoldások kiváltsága, de mint tudjuk, ezek a modellek nyitják meg az utat az alsóbb szegmensek felé.

Sokan reménykedhetnek abban, hogy a nemrég bemutatott ROG Strix XG32VQR is elvégzi ezt a feladatát, hiszen jó lenne néhány év múlva hasonló tudást látni a középkategóriában. A 32 hüvelykes, 1440p-s hajlított VA panellel rendelkező gamer monitor ugyanis a DisplayHDR 400 szabvány mellett az AMD-féle FreeSync 2 HDR hitelesítést is megkapta, vagyis a HDR előnyeit a játékok során majd még inkább élvezhetik a tulajdonosok.

A különleges HDR támogatás mellé 4ms-os válaszidő és 144Hz-es képfrissítés jár, az elődnek mondható ROG Strix XG32VQ-hoz képest pedig emeltek a fényerőn is, hiszen 300-ról 450 nitre nőtt ez az érték. Természetesen nem maradt le az ASUS Aura Sync RGB világítás sem, így a többi ASUS perifériával és hardverrel egységesen világíthatnak majd a monitor RGB LED fényei. A csatlakozások terén 2db USB 3.0-val, egy HDMI 2.0-val és 1-1 DisplayPort 1.2, valamint Mini DisplayPort csatlakozással kell beérnünk.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top