PC

A Cooler Master Bemutatja A MasterWatt Maker 1200 MIJ-t

A tápegység, számítógépház, hűtés és periféria gyártó és tervező Cooler Master, a mai napon bejelenti a MasterWatt Maker 1200 MIJ-at. A japán és német gyártmányú komponenseknek köszönhetően ez a tápegység minden körülmények között a legjobb teljesítményt nyújtja, az beépített alkatrészek pedig gondoskodnak a megbízhatóságról és a minőségről.

mjcm

Néha a jó cask nem elég jó. A MasterWatt Maker 1200 MIJ elkészítésére a Cooler Master több mint 165,000 órát szánt, amelyhez 40 Murata mérnök is csatlakozott, hogy létrehozzák azt a tápegységet, amely nagy valószínűséggel az utolsó tápegység less amelyet meg kell venned. Az MIJ része a MasterWatt Maker 1200 MIJ névnek, a Made in Japan rövidítése. De nem csak ott készül, hanem a tervezés is ott történt, a Murata laboratóriumában. A Murata egy jól ismert elektronikai komponens gyártó és tervező, amely a robotika, kommunikáció, autógyártás, adatközpontok, biztonsági cégek és űrközpontok számára is tervez és gyárt.

 

Az egész project egy kutatásra épült, amely azt azt volt hivatott feltárni, hogy a következő évtizedben milyen tápegységekre lesz szükség. Ezek az elemek, kombinálva a szépség iránt érzett megszállottságunkkal, öltött testet a MasterWatt Maker 1200 MIJ-ben. Amikor napjainkban elektronikai termékekről beszélünk, a legnagyobb részük Kínában, vagy Taiwanon készül, néhány kivétellel, amelyek Koreából vagy Japánból érkeznek. A komponensek 80%-a, amelyet ebben a tápegységben felhasználunk japán gyártmány. Több mint 20% ebből Murata tervezésű, amelyet kifejezetten ehhez a tápegységhez készítettek, mivel a piacon kapható alkatrészek nem feleltek meg a magas elvárásoknak.

 

A MasterWatt Maker 1200 MIJ tehát a legjobb minőségű komponensekből áll össze, amelyek megfelelnek japán legkiválóbb mérnökeinek és az azok által támasztott elvárásoknak is. Néhány alkatrész a tápegységen belül olyan kialakítást kapott, ahol az eddigi egy komponens helyett kettőt építettek be, így is csökkentve a hőtermelést és növelve a tápegység élettartamát. Az alkatrészek nagy része akár 150 °C-os hőterhelésen is képes kimagasló teljesítményen működni. Ezeken felül, a tápegység a Murata által gyártott sík transzformátort használja, amely sokkal magasabb színvonalat képvisel, mint az átlagos transzformátorok, mivel hosszabb élettartamra van tervezve. A MasterWatt Maker 1200 MIJ néhány egyedileg tervezett átalakító áramkört is tartalmaz, amelyeket egy újratervezett áramköri lapon helyeztek el, és amely egyetlen jelenleg kapható tápegységben sem található meg. Ezek a megoldások azért érdekesek, mert így el tudták érni, hogy akár 50%-os használatig, teljesen ventilátormentes üzemmódban lehessen használni. Így mellesleg kevesebb hűtőbordát használtak, miközben a hőmérsékletek alacsonyabb szinten vannak, mint a hasonló termékeknél.

Termék Tulajdonságok

 Japán tervezés és gyártás a Murata Manufacturing Co., Ltd.-nél

 Titanium 80+ hatásfok

 Ventilátormentes működés 600w (50% terhelés)-ig

 Egyedi transzformátor kialakítás

 80% japán komponensek

 10 év átruházható garancia

 Teljesen moduláris kábelezés

A MasterWatt Maker 1200 MIJ márciusban elején kerülhet a kiskereskedők polcaira, 339 900 Forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top