PC

6Gb/s-ra képes az új Adata Ultimate SSD

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta azADATA Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s-os SSD-t. A következő generációs TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND Flash és számos egyéb funkcióval rendelkező SU750 SSD-k kitűnő értéket képviselnek, valamint nagyszerű teljesítményt és kiváló megbízhatóságot nyújtanak a felhasználók számára.

A 3D NAND Flash alkalmazásával az Ultimate SU750 SSD-k nagyobb tárolási kapacitással rendelkeznek, 256 GB, 512 GB és 1 TB méterben kaphatók. Az SLC gyorsítótár használatával a meghajtók elérhetik az akár 550/520MB/s írási és olvasási sebességet a PC teljesítményének fokozása érdekében. A felhasználók így élvezhetik a várakozásmentes elérést a fájlok és betöltendő programok esetén. Az SU750 SSD-k mechanikai alkotóelemeket nem tartalmaznak, ezáltal rugalmasabbak, mint a merevlemezek, jobban ellenállnak a leejtésnek és a rezgésnek (1500G/ 0,5ms), így jobb adatvédelmet biztosítanak. Az SSD-k szintén csendesen működnek, illetve kevesebb energiát fogyasztanak, mint a merevlemezek.

Az LDPC (kis sűrűségű paritásellenőrzés) hibajavító kód technológiájának támogatása lehetővé teszi az SU750 SSD-k számára, hogy észleljék és kijavítsák a hibákat az adatok integritásának biztosítása érdekében, ezáltal garantálva a hosszabb élettartamot. Az SU750 SSD megvásárlásával a felhasználók ingyenesen letölthetik az ADATA SSD Toolbox és Migration Utility segédprogramokat. Az SSD Toolbox lehetővé teszi az SU750 SSD-k felügyeletét és kezelését a meghajtó állapotával, az elhasználódás szintjével és az élettartam információkkal kapcsolatban. A Migration Utility különösen előnyös azoknak a felhasználóknak, akik a HDD-ről az SSD-re váltanak, mivel biztosítja az adatok egyszerű és egyértelmű mentését, valamint átállítását, beleértve az operációs rendszert is.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top