PC

Ventus kétkezes lézer szenzoros egér – minden kézben tökéletes fegyver

A tTeSports-nál beindultak a fejlesztések, nemrég mutatták be a Verto névre keresztelt headsetjüket, és Július 18-án a Ventus kétkezes gamer egeret. A cél, hogy a jobbkezes és balkezes játékosok igényeit is tökéletesen kielégítsék, és szinte minden helyzetben a lejobb megoldást nyújtsa a termék. A szimmetrikus Ventust házon belül fejlesztették és tesztelték. Igyekezett a tTeSports a tökéletes fogást kifejleszteni mind a karom, mind a tenyérfogást alkalmazók számára. Mindezt úgy próbálták megteremteni, hogy jobb és balkezesek egyaránt használhassák. A tesztek során kiderül majd, hogy sikerült-e ezt az öszvér megoldást használhatóvá fejleszteni.

djmedia:28

A Ventus egyébként egy AVAGO 5700 DPI-s szenzorral kerül majd forgalomba, a gombokhoz pedig a már jól ismert Omron gyár kapcsolóit használják. Mindkét oldalon található a hüvelykujjaknak szánt gomb is, melyek ki és bekapcsolhatóak külön-külön is. A Ventus 7 programozható gombot sorakoztat fel, 5 profilt képes eltárolni, így akár 35 különböző makró is elmenthető. A játékos atmoszférát a fénytechnikai megoldások is segítik, így a piros hatszögletű alakzat a bal gombnál, a görgető megvilágítása, és a harci sárkány logo a hátsó részen. A tenyér alatt egy méhsejt kivágás biztosítja a szellőzést, amelyet a gyártó frappánsan Air-Through szellőztető rendszernek nevezett el.
A Ventus kétkezes lézer egér ajánlott végfelhasználói ára 39.99 USD a sajtóközlemény szerint és 49.99 USD a weboldal szerint, augusztusban pedig a forintosított ára is kiderül majd, hiszen ekkor kezdik a forgalmazást.
Bővebb infók: http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=149

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top