PC

Újabb MasterKeys billentyűzetek a Cooler Mastertől

Az RGB-s MasterKeys megjelenés óta nem sok idő telt el, és máris itt vannak az újabb billentyűzetek a Cooler Mastertől. Ezek a MasterKeys Pro L és M White. Mindkettő mechanikus billentyűzet, fehér LED világítással. A különbésg a méretükben van, az L egy teljes méretű, míg az M egy 90%-os nagyságú, vagyis a nyilak és a fölötte elhelyezkedő sáv hiányzik.

Az M egy kompaktabb, tehát inkább játékra szánt billentyűzetet foglal magába. Mindkettő eredeti Cherry MX kapcsolókkal érkezik majd, a gyártó nem adott információt arról, hogy melyik változattal. Ezek a billentyűzetek kifejezetten azoknak készültek, akik szeretik a fényes fehér megvilágítást. A fehér színt hellyel-közzel az RGB-s változatokkal is elő lehet állítani, de sohasem lesznek tiszta fehérek. Ebben az esetben, a tiszta fehér fény azonban garantált.

A sajtóközlemény:

A Cooler Master LaunchesBemutatja A MasterKeys Pro L & M-et, Intelligens, Fehér LED-el

● MasterKeys Pro L – 100% teljes kiosztás CHERRY MX kapcsolókkal

● MasterKeys Pro M – 90% kiosztású CHERRY MX kapcsolókkal

“A MasterKeys Pro Intelligent White család két billenytűzet méretben less elérhető, kiemelkedően éles és tiszta fehér fénnyel. Az elsődleges beállítások tartalmazzák a Light Wave-t, Breathing módot, és egyedi effekteket. A billenytűzetek két méretben lesznek elérhetőek, teljesben és a 90%-osban, mindkettő CHERRY MX kapcsolókkal. A Plug and play és szoftvermentes kialakítás megkíméli a felhasználót a bonyolult telepítéstől és beállítástól, az egyes beállítások pedig használat közben is módosíthatóak. – mondta Kevin Yang – Periféria termékmenedzser.

Legfényesebb a Fényesek Között MasterKeys Pro L és Pro M

A MasterKeys Pro Intelligent White család a legfényesebb LED-ket használja, és a legjobb lenyomás érzetet adja, amely minden felhasználónak megfelelő lehet. A Cooler Master olyan billentyűzetet alkotott, amely a legfényesebb fehér LED-eket használja és mindezek mellett 100%-osan eredeti CHERRY MX kapcsolókat. Az Intelligent White LED-ek tisztább és fényesebb fehéret állítanak elő, mint az RGB billentyűzetek. Az On-board memóriának köszönhetően az összes fény hatást és makrót azonnal végrehajtható az On-the-fly rendszerrel és a profil támogatással.

On-the-fly Rendszer A Fények Változtatásához

A kiválóan elhelyezett funkció billentyűk segítségével személyre szabható a fény effektusok sebessége, és módja. Az állításhoz nyomd meg az FN + bal vagy jobb nyíl gombokat az óra óramutató vissza ikonokkal. A fényhatás sebességét az FN + fel vagy le gombbal és a sebesség ikonnal tudod állítani. Bármilyen is a stílusod, vagy a preferenciád, egyszerűen beállíthatod, szoftver telepítése nélkül is.

djmedia:116

Munkára és Játékra Egyaránt

A billentyűzet előre beállított játékos profilokkal érkezik. Miközben dolgozol, vagy a házi feladatod készíted, a játékos makrókat és a fény módokat kikapcsolhatod az FN + ESC billentyűk lenyomásával. Amikor készen állsz visszatérni a játékhoz, csak nyomd le valamelyik profilgombot a négy dedikált közül. Az állapotjelző rendszer (az FN nyomvatartásával) elnavigál a használat közbeni (On-the-fly System) rendszerhez és megváltoztathatod a beállításokat.

Exkluzív Anti-Ghosting Technológia

Két fejlett technológia egyesítésével elérhetővé vált, hogy a makrók a Mac OSX rendszerekkel is használhatóak legyenek. A Cooler Master N-key és 6-key rollover-t kombinálta, így biztosítva, hogy minden leütés érzékelve legyen, attól függetlenül, hogy hány billentyű let lenyomva. Minegy, hogy milyen gyorssá és vaddá válik a küzdelem, vagy milyen operációs rendszert használsz, a MasterKeys Pro család minden körülmények közt megállja a helyét. 

djmedia:117

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top