PC

Újabb játékos billentyűzet a Cooler Master boszorkánykonyhájából – Quick Fire XTi

A Cooler Master nem csak a komponensek terén van versenyben, az esport eszközök terén is szép eredményeket és jó termékeket tud felmutatni. A bejelentett Quick Fire XTi illeszkedik az eddigi portfólióba és betölti a többszínű háttérvilágítású billentyűzet hiányából adódó űrt a jelenlegi portfólióban. Ugyan nem full RGB, de így is igen sok szín állítható elő, kinek kinek ízlése és tetszése szerint.

 

A sajtóközlemény így szól:

Egy teljesítmény orientált kialakítású gamer billenytűzet, amely kifinomult stílusú. Az XTi figyelem elterelő logók és össze-vissza elhelyezett gombok nélkül érkezik, helytakarékos kiosztással. Az Quick Fire XTi egy teljesítmény-orientált billentyűzet: a plug and play kialakítás biztosítja, hogy a profilok, makrók és a megvilágítási módok könnyen és gyorsan személyre szabhatóak, szoftver bevonása nélkül.

Cooler Master Quick Fire XTi 1

Minimalisztikus külső, Erőteljes belső

A játékosok, akik kedvelik a minimalisztikus megjelenést, értékelni fogják a letisztult, egyszerű formákat, az újraértelmezett szimmetriát és az erős felépítést. A puha tapintású és hosszú élettartamú Quick Fire XTi UV bevonatos billentyűi luxus élményt nyújtanak, valamint a bevonat védi őket a kopástól és sérüléstől. Búcsút mondhatsz a hiányzó betűknek, és az elszíneződött gomboknak. Válasz a 100%-osan eredeti vörös, barna és kék Cherry MX kapcsolók közül, azt amelyik leginkább előnyödre válhat.

Cooler Master Quick Fire XTi

Többszínű billentyűnként változtatható, személyre szabható 100% anti-ghosting, amely mindig a legjobb formáját nyújtja

A Quick Fire XTi két színnel ellátott háttérvilágítást kapott (vörös és kék), ezek a színek pedig keverhetőek, így összesen 35 szín/billentyű hozható létre. Különböző fény effektusok hozhatóak létre, mint a hullám, légzés és az egyedi válasz effect mód. A négy profil gomb segítségével rögzíthetsz és válthatsz a világítási módok közt. Beállítható több leütés egy billentyűhöz, vagy gombonként is változtatható a világítás, intuitív billentyűparancsokkal. Ami talán a legfontosabb, mindez létrehozható és karbantartható bonyolult és memória foglaló szoftver felhasználása nélkül.

A Quick Fire XTi 100% anti-ghost és 104 gombos rollover funkcióval rendelkezik. Ezeknek a funkcióknak hála minden egyes billenytű lenyomás precízen végrehajtásra kerül, attól függetlenül, hogy hány gombot nyomunk le egyszerre. Így sohasem fogsz elmulasztani egyetlen lehetőséget sem a gyors játék hevében. Ezek mellett a Cooler Master további frissitéseket fog megjelentetni, többek közt új LED világítási módokat és billentyűzet funkciókat, amelyek a termék weboldaláról lesznek letölthetőek.

Cooler Master Quick Fire XTi 3

Lecsatlakoztatható kábel, 180° menedzselés amely segíti az asztal renbentartását

A Quick Fire XTi eltávolíható, fonott, szövet burkolattal bevont kábellel érkezik, amely nem törik és kopik. A Quick Fire XTi alatt található a micro USB csatlakozó és a három választható kábelcsatorna (középső, bal, jobb), amely segít a kábelt biztonságos elhelyezésében. Válaszd azt a kábelcsatornát amelyik a legjobban megfelel az igényednek, így a kábel sohasem lesz az utadban és nem zavarja meg az asztalodon uralkodó összképet.

Cooler Master Quick Fire XTi 4

Az egyetlen dolog, ami ebbe belerondíthat az egyszerű, de nagyszerűnek tűnő beviteli eszköz összképébe, a Quick Fire XTi ára, amelyet a gyártó 49 000 forintba adott meg. Ezért az árért azért sok egyéb jóság kapható, sőt ha egy kicsit hozzátesz az ember, akár egy komplett PC is.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top