Gaming

Új headsetekkel kedveskedik a Cooler Master a gamereknek – Jön az MH751 és az MH752

A gamerek szívéhez nem könnyű eljutni. Talán egy új gyártó sem tudja pontosan, hogy mira van valójában szükségük a gamereknek. Sok gyártó, sok termék, nem könnyű piac. A Cooler Master azonban nem adja fel, az eddigi többé-kevésbé sikeres portfóliójukat most két headsettel bővítik. Ezek az MH751 és az MH752.

“Olyan headsetet szerettünk volna létrehozni, amelyik a hangminőségre, a mikrofon minőségére, és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. Az MH751és MH752 ezeknek az elképzeléseknek az eredményei. Mindkettő habkönnyű, és akár órákon keresztül is viselhető, és szinte minden felhasználási módhoz kiváló hangzást biztosít.” mondta el Bryant Nguyen, a periféria üzletág vezetője.

MH751 001

Az MH751 headset kiemelkedő hangminőséget és kényelmet biztosít, miközben erős és tartós is a rugalmas kialakításának köszönhetően. A műbőr fülpárnák jó zajcsökkentést és megfelelő kényelmet biztosítanak akár hosszabb játékos periódusok alatt is. A 40mm-es neodymium driverek teljes, jól kiegyensúlyozott hangzást adnak, míg az eltávolítható mikrofon a kristálytiszta kommunikációért felel.

MH752 006

Az MH752 játékos headset prémium hangminőségét a 40mm neodymium driverek és a beépített USB DAC, virtuális 7.1 csatornás surround hangzásnak köszönheti. Így a felhasználó képes less a hangok irányát megállapítani és a leghalkabb lépéseket is időben meghallani. Ez a könnyű headset ugyanolyan komfortot biztosít mint az MH751. A felhasználók további beállításokat is eszközölhetnek az MH752-n, a könnyen használható szoftver segítségével.

MH751 012

Mindkét headset eltávolítható kábellel és smart lock rendszerrel kerül forgalomba. Forgatható kialakítású fülrészeket és bársony hordtáskát is kapnak a könnyű tárolásért és hordozhatóságért. Az MH751 és MH752 multi-platform kompatibilisek; választható 3.5mm jack és USB a PC-hez való csatlakoztatáshoz, konzolokhoz és mobil eszközökhöz.

Az MH751 és MH752 november közepén válik elérhetővé az európai viszonteladóknál 26 900 és 33 900 forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top