PC

Új hangrendszer a Logitechtől

A Logitech bemutatja az első asztali hangrendszert, amely ötvözi a magas minőségű hangzást a Bluetooth streaming kényelmével, de természetesen a hagyományos igényeknek is minden fronton megfelel.

A Logitech a mai napon mutatta be Z337 Bold Sound with Bluetooth® elnevezésű hangrendszerét. Ez az első, otthoni használatra tervezett hangrendszer a vállalattól, amely Bluetooth kapcsolattal rendelkező számítógépekről, tabletekről és okostelefonokról – amelyek között ráadásul egyszerűen és gyorsan váltogathatunk – is képes zenét lejátszani. 

“A Z337 kiváló hangzást biztosít, bármilyen eszközzel is használjuk,” mondta el Philippe Depallens, a Logitech Audio vezérigazgatója. „Emellett kifejezetten egyszerűvé tettük a különböző forrásokról történő streamelést. A váltáshoz nincs is másra szükség, mint, hogy megállítsuk a zenét az egyik eszközön és elindítsuk a másikon.” 80 wattos maximális teljesítménye mellett a Z337 tiszta mélyeket és magasakat kínál.

logitech springsteen 1 dyn fullviewsize

A vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségeken kívül a rendszer 3.5 milliméteres jackkel és RCA-kábellel is csatlakoztatható. Így egyszerűen összeköthetünk egy monitort, számítógépet, vagy játékkonzolt a rendszerrel, míg okoseszközeinkkel élvezhetjük a vezeték nélküliség szabadságát. A hangrendszert a mellékelt kontroller segítségével vezérelhetjük. Az irányító panelen keresztül ki és bekapcsolhatjuk, állíthatjuk a hangerőt, vezérelhetjük a Bluetooth párosítást, valamint egy fejhallgatót is csatlakoztathatunk ezen keresztül a Z337-hez.

A mélynyomó hátulján a basszust dedikált gombbal állíthatjuk. Elérhetőség A Logitech Z337 Bold Sound with Bluetooth várhatóan októbertől lesz elérhető Magyarországon, ajánlott kiskereskedelmi ára 79.99 Euró.

 

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top