PC

Új, GTX 960 GAMING 4G grafikus kártya az MSI-től

Felkélszülve a következő generációs játékokra •

Az MSI bejelentette az új GTX 960 GAMING 4G grafikus kártyáját, ami egy erős új tagja az MSI GAMING grafikus kártya családnak. Az új kártya 4GB GDDR5 memóriával akár nagy felbontású tartalmakhoz, a legújabb játékokhoz is felkészült. Fémből készült hátlapjával kiegészíti az így is feltűnő megjelenését, amit a méltán híres Twin Frozr V grafikus kártya hűtés kölcsönöz neki. Ez a kombináció egy szilárd, hűvös, csendes és nem utolsó sorban stabil játékélményt garantál.

2015 03 gtx960 4g p01Twin Frozr V Hűtési megoldás

Az MSI Twin Frozr V hűtési megoldás a grafikus kártyák léghűtésének a csúcsa. Vékonyabb mint 2 slot kialakítású, így a Twin Frozr V képes túlszárnyalni a korábbi generációk óriási mozgástérigényét. A 10cm-es Torx ventilátorok gondoskodnak a hatalmas mennyiségű néma légáramlásról és vizuálisan is tökéletesen megfelelnek a Twin Frozr V megjelenésébe. A hűtőbordát áttervezték SuperSU kialakítású lett, ami növeli a húelvezetőcsövek hatékonyságát is, különösen együtt az Airflow Control Technológiával. A Hybrid Frozr egy visszatekintés a 2008-as évbe amikoris az MSI volt az első a piacon, aki high-end grafikus kártyát hozott létre teljesen zajmentes múködéssel. Ezáltal a ventilátor lapátok pörgése teljesen leáll, alacsony hőmérsékletű helyzetekben. Alkalomadtán, amikor szükségeltetik, újraindulnak.

2015 03 gtx960 4g p03MSI GAMING Alkalmazás

Az MSI a GTX 960 GAMING 4G grafikus kártyájával még magasabbra emeli a PC-s játékélményt. Az MSI GAMING App (alkalmazás) lehetővé teszi a játékosoknak, hogy OC, Gaming és Silent üzemmód között egyetlen gombnyomással váltsanak, az igényeknek megfelelően. Most kiegészítve egy EyeRest füllel, ami gyors hozzáférést biztosít a speciális monitor színprofilokhoz, játékok, filmek és egy speciális EyeRest módhoz, amely sökkenti a kibocsájtott kék fényt, íezáltal kevésbé terheli a szemet az éjszakai játékok során. Egy másik jellemzője a LED control fül, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 5 egyedi világítási mód közül válasszanak, a pillanatnyi hangulatukhoz igazodva, mndezt ráadásul egyetlen kattintással.

 

2015 03 gtx960 4g p02

 

 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top