PC

Új folyadékhűtéseket, ventilátorokat és hővezető pasztákat jelentett be a Cooler Master

A Cooler Master ismét bejelentett néhány terméket. Ebben a sajtóközleményben mindjárt szám szerint hatot. Érkeznek a MasterLiquid Pro 120, 240-esek, a MasterFan Pro 120mm-es és 140mm-es, valamint a MasterGel Pro és a MasterGel. És ha minden igaz, hamarosan újabb Master termékekkel bővítik a palettát.

A MasterLiquid Pro-k kompakt folyadékhűtések, vagyis karbantartást nem igényelnek, és nem bővíthetőek. A Cooler Master új technológiát is fejlesztett az új hűtőkhöz, amelyet FlowOp-nak nevezett el. A gyártó teljesen újratervezte a folyadékhűtést, egészen az alapoktól, jobban figyelembe véve a hőáramlást, módosítva a pumpát, a radiátort és gyakorlatilag szinte mindent.

A piacvezető számítógép komponenseket és perifériákat gyártó és tervező Cooler Master, a mai napon bejelenti a MasterLiquid Pro 120-at és 240-et, amelyeket gamereknek és átlagos felhasználóknak szán, akik szeretnék a processzoruk hűtését a következő szintre emelni. A hűtési megoldásokban rengeteg tapasztalattal bíró Cooler Master olyan teljesen új megoldást alkalmaz a kritikus alkatrészeknél, amely segíti a hűtőközeg áramlását. A hő felvevő képesség optimalizálásával a Cooler Master létrehozta a FlowOP technológiát, amely növeli a teljesítményt és a tartósságot.

“Nagy örömmel mutatjuk be a legújabb hűtésre szánt termékeinket – ezek közül az egyik újradefiniálja a folyadékhűtés fogalmát.” mondta Joost Gommans, az Európáért felelős Marketing Igazgató. “Megértettük, hogy a különféle emberek a saját igényeik szerint szeretnék konfigurálni a számítógépüket külsőleg és belsőleg egyaránt. Emiatt a Cooler Master elkötelezett abban, hogy több választási lehetőséget és nagyobb kontrollt biztosítson a felhasználóknak, a termékeinken keresztül.”

A FlowOp Technológia

A hűtési termékek során szerzett tapasztalataink alapján létrehozott FlowOP figyelembe veszi a hő áramlását, amelyet az AIO (All In One) folyadékhűtő vesz fel és oszlat el. A forró CPU-tól kezdve átterveztük a módszert, ahogy a folyadék elnyeli és elszállítja a hőt. A teljes cél, hogy egy olyan hűtőt adjunk a felhasználók kezébe, amely nagyobb teljesítményt nyújt, tartósabb, jobb és nem igényel karbantartást.

Két Kamrás Kialakítás

A MasterLiquid Pro család, exkluzív Dual Chamber Design-t (két kamrás kialakítás) kapott, így az előző termékeknél job hűtési teljesítményt nyújt. A beépített, optimalizált mikro csatornák a legjobb folyadékáramlást nyújtják, így a maximális mennyiségű hőt szállítják el a hűtő laptól a radiátorig. A MasterLiquid Pro új és egyedi radiátora négyzet alakú hűtőrácsokat alkalmaz, így nagyobb a felszíne, amely segítségével a hőleadás is hatékonyabb, valamint a légáramlás is jobb. Az új MasterFan Pro ventilátorral kombinálva a hő könnyedén távozik a házból. Az innovatív finom hangolt hajtott hűtőrács csökkenti a légellenállást, hogy a hűtés olyan hatékony legyen, amennyire csak lehetséges.

djmedia:109

 

MasterFan Pro

A MasterLiquid Pro sorozat a teljesen új MasterFan Pro-t használja, amely radiátorokhoz lett tervezve és kiváló egyensúlyt biztosít a hang és a hőmérséklet között. A házban hűtésének megalkotásakor nem használható az “egy ventilátor mindenek felett” elve, ezért a Cooler Master három különböző ventilátort hozott létre: Air Flow (levegőáramlás), Air Balance (kiegyensúlyozott), Air Pressure (légnyomás).

Az Air Balance (kiegyensúlyozott) ventilátorok ideálisak a sűrűbben beépített területeken való szellőztetésre. CPU léghűtőkhöz, illyetve az előlapokhoz ajánljuk. Az Air Flow (levegőáramlás) ventilátorok ideálisak nagy mennyiségű levegő házból való eltávolításához. Hátulsó és felső panelekhez ajánljuk. Az Air Pressure (légnyomás) ventilátorok ideálisak koncentrált légörvény létrehozását, rövid távolságon, vagy kis helyeken. Javasoljuk előlapi használathoz, hogy a perforált részt, vagy a szorosan szerelt HDD-k közt átemelje a levegőt.

A MasterFan Pro sorozat mindhárom, 120mm és 140mm-es változatai speciális léghűtési megoldást nyújtanak, míg mindegyik több rétegű, exkluzív zajcsökkentő réteget és állítható sebesség profilt is kapott. Szereld őket együtt, és kiegészítve egymást, tökéletes megoldást nyújtanak a teljes ház és a benne lévő komponensek hűtésére.

Rendelkezésre álló modellek:

MasterFan Pro 120 Air Flow

MasterFan Pro 120 Air Balance

MasterFan Pro 120 Air Pressure

MasterFan Pro 140 Air Flow

MasterFan Pro 140 Air Pressure

djmedia:110

MasterGel és MasterGel Pro

A MasterGel Pro hőpaszta, a haladó felhasználóknak nyújt segítséget a hőátvitel új szintre emelésével. A keverékben lévő polymer oxidok kimagasló hőátvitelt biztosítanak a CPU és a hűtő alapja között, így a hőátvitel felgyorsul. Az erőteljes formula könnyen felkenhető és leszedhető, anélkül, hogy károsítaná a vele érintkező anyagokat. A csomag tartalmaz egy spatulát és tisztítót, hogy a processzor és a hűtő talp könnyen tisztítható legyen. A jobb hőátviteIt támogatandó, MasterLiquid Pro 240 a MasterGel Pro-t felár nélkül tartalmazza.

djmedia:111

A termékek elérhetősége Europában Július végére tehető, az ajánlott végfelhasználói árak pedig a következők:

MasterLiquid Pro 240: 39 990 Huf

MasterLiquid Pro 120: 36 900 Huf
MasterFan Pro 120: 5 990 Huf

MasterGel Pro: 2 290 Huf

MasterGel: 1 690 Huf 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top