PC

Új Cooler Master házak érkeztek a Computex 2018-on

A Cooler Master leleplezte ez évi ház kínálatát, amely felöleli az összes stílust, funkciót és technológiát.

 tuf

Az új termékek nem csak az esztétikus kialakítást terjeszti ki, hanem megmutatja, hová fejlődött a ház technológia az idők folyamán. A COSMOS, H sorozat, K sorozat és a többi új hozzáadottakkal bővültek, míg a MasterCase SL600M egy új sorozat első tagja. A Computex-en bemutatott újdonságok új dizájnelemekkel érkeznek, míg megtartják a Cooler Master kreatív DNS-ét.

COSMOS C700M
A COSMOS C700M a Cooler Master zászlós hajója a Maker szegmensben. Az új dizájn merész formákat fűz a lágy, folyamatos felületre. A COSMOS C700M címezhető RGB hatásos kialakítása kiterjeszti a sorozat DNS-ét. Új technológia is kerül a COSMOS C700M-be amely a későbbiekben less bemutatva. Ámbár a specifikációk és a részletek még nem nyilvánosak, a sokoldalúság és a változatos variálhatóság garantált. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterCase SL600M
A MasterCase SL600M indítja el az “SL” sorozatot, a felső kategóriás szegmensben. A kémény technológián alapuló hűtés egy hatásos megoldás a zaj kiszűrésére akár gaming felhasználás esetében is. A vertikális kialakítás alulról szívja be a levegőt és a felső panelen fújja ki. Az alumínium használata egy olyan döntés, amely segítségével a MasterCase SL600M kifinomult munkaállomás lehet, akár egy nagy teljesítményű gaming kialakítással is. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

sl600m 1

MasterCase H500M
A MasterCase H500M a H sorozat csúcsa. Ez a típus nyújtja a legtöbb funkciót a családon belül. Az előlap opciók, a tápegység burkolat, a kábel takarók és a radiátor kompatibilitás segítségével az építők szabadon konfigurálhatják gépiket. A komponensek szabad választása és a folyamatos támogatás biztosítja, hogy a rendszer a legjobban fog kinézni, ha a MasterCase H500M-be kerül.

MasterCase H500
A MasterCase H500 egy ésszerű választás a sorozaton belül, az ikonikus 200mm-es ventilátorokkal. Bár ez a sorozat legolcsóbb darabja, az átlátszó és a perforált előlap is tartozék, igy optimalizálható a légáramlás. Mindkét előlap beleilleszkedik a MasterCase H500 kialakításába és külalakjába. Hogy a ház könnyen szállítható legyen, egy fogantyú is helyet kapott a felső panelen. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterBox MB511 és MasterBox MB520
A MasterBox MB511 esetében a légáramlás optimalizálása kapott prioritást, így perforált előlappal fog érkezni. A MasterBox MB520 a világítást helyezi előtérbe, így áttetsző előlapot kap, amely rálátást engedélyez a világító ventilátorokra. A versenyszellem megmutatkozik a sorozat tagjain a kialakításban, kinézetben és a funkcionalitásban egyaránt. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterBox MB530P
A MasterBox MB530P az MB510L, MB511, és MB520-nál látott agresszív légáramlást használja, de mindkét oldalon és az előlapon is üveget használ. Az üveg használatára a tartozékként adott, címezhető RGB komponensek jobb megjelenítésének elősegítésének érdekében került sor. A verseny koncepció megmarad a MasterBox MB530P esetében is de, néhány extrával kiegészülnek. Az előlap és az oldallap tiszta belátást enged az elülső ventilátorokra és a belső komponensekre, míg az alaplap mögötti oldallap mintázata elrejti a tápegység nyitott oldalát. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterBox K500P
A Cooler Master új, finom perforációja egyediséget és minőséget kölcsönöz MasterBox K500P-nek. A perforált háló három dimenziós és formázható, amellyel merész formák hozhatók létre és a hagyományoshoz képest a fényt is másképp tori meg. A ventilátorok és a tápegység takaró címezhető RGB-vel vannak ellátva. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterBox MB500 TUF Gaming Edition
A TUF Gaming Alliance egy együttműködési megállapodás az ASUS és Cooler Master és más márkák között, hogy esztétikailag egységes játékos PC építését tegyék lehetővé. A TUF Gaming jegyeit magán hordozó MasterBox MB500 tökéletesen illeszkedik bármely (TUF Gaming) összeállításhoz. A tápegység kivágás úgy let kialakítva, hogy megmutassa a MasterWatt TUF Gaming Edition tápegységet az üveg oldallapon keresztül. Katonai stílus, teljes álcázással, harcra kész gép megjelenését tükrözi.

Ház Modok
A Cooler Master standon modding projektek is láthatóak. Az egyik ilyen a Nhenhopiohach-al közösen készített moduláris kialakítású mod, amelyet a PlayerUnknown Battlegrounds™ BATTLEMODS Asia Tour 2017 Project Crosshairs- elre is beneveztek. A dizájn, amely akár jövőbeni termékekben is megjelenhet, segít akár másodpercek alatt is átültetni egyik PC belsejét egy másik Cooler Master házba, akár pillanatokon belül, szétszerelés nélkül.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top