PC

Új AIO folyadékhűtések a Cooler Master műhelyéből – Nepton 120XL és 240M

Egy évtized a folyadékhűtés tervezésben

A Cooler Master 2004 Márciusában jelent meg először a piacon AIO folyadékhűtéssel, majd 2013 ban készítette el a díjnyertes Nepton családot, amelyek első tagjai a 120XL és a 280L modellek voltak, 140mm-es ventilátorokra alapozva
Úgy tűnik, 2014-ben teljesedik ki a 10 év mérnöki tapasztalat, visszajelzés a ventilátorokról, valamint a több mint 20 év a hűtési technológiák gyártása területén, melnyek köszönhetően ez a nagy teljesítményű folyadékhűtés család egy kompakt formában öltött testet.

 A legfontosabbak, a részletek…

A Neptonok esetében a továbbfejlesztett pumpa és ventilátor technológia segítségével a méret csökkentése is lehetővé vált anélkül, hogy a teljesítmény rovására ment volna. Emellett az általános zajszint is csökkentésre és finomhangolásra került.

 

Cooler Master Nepton

A részletek – Csend amikor szükség van rá

Az új Silencio FP 120 nyomás-optimalizált PWM ventilátorok alacsony, 6.5dBA zajszintet produkálnak, a 120mm méretnek köszönhetőne pedig széles körben használhatóak. Amikor szükség van rá, a PWM technológia dinamikusan növeli a ventilátorok fordulatszámát, az alaplapon lévő hémérséklet érzékelők által vezérelve.

A részletek – Teljesítmény amikor szükség van rá

Cooler Master Nepton

A Nepton család egy exkluzív kialakítású pumpát használ, amelyet a Cooler Master tervezett és amely a Jet Impingement technológia segítségével 120 liter folyadékot képes óránként keringetni a rézből készült vizesblokkon keresztül. Ennek segítségével képes akár a 300W TDP hőt leadó processzorokat is.

A részletek – Megbízhatóság

A Cooler Master Nepton család előre feltöltött és légnyomás tesztelt állapotban kerül a boltok polcaira, így biztos, hogy évekig nem szükséges karbantartani.
A továbbfejlesztett pumpa technológia a vastagabb, ellenállóbb FEP csövezéssel és a vastagabb radiator kialakítással garantálják a kimagasló megbízhatóságot és tartósságot. Ezeknek köszönhetően a garancia idő öt év, így hosszú ideig garantáltan hűvösen tartják a rendszert.

Cooler Master Nepton 240M

A részletek – A dizájn

A vizesblokkon a Cooler Master lofgot egy LED megvilágítás veszi körül, amely stílusos megjelenést kölcsönöz.

Cooler Master Nepton

Elérhetőség

A Nepton 120XL és Nepton 240M all-in-one folyadékhűtések November elején kerülnek forgalomba Európában. Az ár és az elérhetőség régiónként 

változhat. Várható bruttó végfelhasználói árak: 120XL-25 900 Ft) (240M-28 900 Ft).

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top