PC

Toshiba továbbfejlesztett videofal egységek rendkívüli méretű kijelzők kialakításához

A Toshiba Europe GmbH az ISE (Integrated Systems Europe) 2015 rendezvényen mutatta be két legújabb videofal egységét. A TD-X552X és a TD-X552M modellek egyaránt lehetőséget adnak professzionális felhasználók és műszaki szolgáltatást nyújtó cégek számára, hogy igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő összeállítást alakíthassanak ki. A videofal egységek elsősorban azok számára ideális választást, akik a nap 24 órájában szeretnék a kijelzőt használni. A Toshiba új digitális megjelenítőit fejlett tartalomkezelési és vezérlési funkciókkal látták el, így folyamatos üzemeltetésük egyszerűen megoldható.

 

TDX 2 betekinto

Nagyméretű videofalak kiépítése egyszerűen 

A Toshiba videofal egységei akár önállóan, akár egy nagyobb, összekapcsolt kialakítás részeként is üzemeltethetők. Akár 100 egység is összekapcsolható (10×10-es összeállításban) függőleges vagy vízszintes elrendezésben, így sokféle, nagy felbontású digitális tartalom jeleníthető meg. A képmérettől függetlenül a videofal elemek rendkívül vékony kerettel (3,5 mm) rendelkeznek, ezért bármilyen környezetben közel zavartalan megjelenítést tesznek lehetővé.

Ezen felül mindkét bemutatott Toshiba videofal egység maximum 2×2-es elrendezésben (4 egység) UHD tartalmak megjelenítésére is képes különleges PC-s eszközök használata nélkül. A beépített DisplayPort 1.2a bemenetnek köszönhetően a megjelenítéshez csupán egyetlen kimeneti jelforrás szükséges, nem kell minden egyes kijelzőt külön csatlakoztatni.

Nagy fényerő, élénk színek 

Az üzleti felhasználók számára a Toshiba két új modellt mutatott be: a TD-X552X és a TD-X552M típusjelű készülékeket. Mindkét változat nagy fényerejű, kiváló minőségű megjelenítést tesz lehetővé, így a tartalmak még világos környezetben is jól láthatók maradnak. A TD-X552X fényereje 700 cd/m2, míg a TD-X552M modellé 500 cd/m2. Mindkét modell betekintési szöge 178°, így a megjelenített képek kiváló minőségben láthatók.

Egyszerű tartalomkezelés

A Toshiba videofal egységek fontos új funkciója, hogy beépített médialejátszóval rendelkeznek, így a tartalomkezelés egyszerű, külső eszközök használatára pedig nincs szükség. Az üzleti felhasználás igényeihez igazodva a médialejátszó a csatlakoztatott USB eszközön tárolt fényképek megjelenítésére, zenék és videók lejátszására egyaránt alkalmas.

A rugalmasabb használat érdekében az eszközt számos csatlakozóval látták el. Ezek között RS232/LAN port is megtalálható, így a felhasználók számos forrásból érkező tartalmakat tudnak az egységen megjeleníteni. 

A beépített OPS (Open Pluggable Specification) bővítőhelynek köszönhetően az eszköz telepítése egyszerű és gyors, ráadásul külső kábelek és lejátszók csatlakoztatására sincsen szükség. Egy csatlakoztatott, a szabványnak megfelelő PC segítségével biztonságosabb és minden igényt kielégítő megoldások alakíthatók ki. 

djmedia:50

A TD-X552X és a TD-X552M videofal egységek Európában 2015 második negyedévétől lesznek kaphatók.

 
 
 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top