PC

Toshiba TD-E-sorozat: ügyfélkommunikáció napi 16 órán, hetente 7 napon át

Az ügyfélkommunikációs eszközök területén a Toshiba igen jól csengő név. A speciális, ügyfelekkel való kommunikációra kifejlesztett kijelzők külsejükben hasonlítanak az otthon használatos kijelzőkre, azonban felépítésük, funkcionalitásuk és teherbírásuk eltérő. A Toshiba a mai napon jelentette be legújabb, TD-E sorozatba tartozó kijelzőjét.

A kijelző jellemzői:

  • Digitális kijelző non-stop felhasználásra, akár napi 16 órában
  • Full HD 1080p felbontású, nagy fényerősségű megjelenítő, tiszta, élénk megjelenítés, sikeres kommunikáció
  • Egyszerű adatátvitel és kezelés: számos csatlakozó és OPS bővítőhely

Toshiba 40 TD-E

2014. november 25. Budapest, Magyarország – A Toshiba Europe GmbH bejelentette TD-E-sorozatú digitális kijelzőit, melyek akár az egész munkanap folyamán – kereskedelmi környezetben elhelyezve – képesek az ügyfelek figyelmét felkelteni. A Full HD 1080p felbontású és 178°-os betekintési szögű TD-E kiváló minőségű megjelenítést garantál. A többféle csatlakozó, valamint az álló és fekvő felfüggesztési lehetőség révén a kijelző számos környezetben, még egy forgalmas bevásárlóközpontban vagy egy irodai tárgyalóban történő használatot is lehetővé tesz.

Nagy hatású megjelenítés
A gazdaságosan üzemeltethető, masszív és tartós digitális kijelzők egyre nagyobb szerepet kapnak sok vállalkozás tevékenységében. A TD-E-sorozatú eszközöket úgy tervezték, hogy probléma nélkül működjenek akár napi 16 órán át a hét minden napján, így a Full HD 1080p felbontású, LED háttérvilágítású kijelzőn kristálytisztán és folyamatosan, akár a munkanap teljes ideje alatt hasznos információkat, híreket tudnak közvetíteni a vásárlók részére.
A TD-E széria tagjai kiváló fényerejüknek köszönhetően jobb láthatóságot biztosítanak, így a nézőkre nagyobb hatást gyakorolnak. A 178°-os betekintési szög lehetővé teszi, hogy a kijelző környezetében a megjelenített tartalom többféle szögből is kiválóan olvasható legyen. További előnyt jelent, hogy az eszköz függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt rögzíthető, így a rendelkezésre álló hely maradéktalanul kihasználható.

Egyszerű csatlakozás és vezérlésToshiba TD-501 right screen
A TD-E-sorozatú kijelzőket számos csatlakozási lehetőséggel látták el, így különböző formátumban tárolt tartalmak megjelenítésére alkalmas, ráadásul a vezérlése is egyszerű. A beépített RS-232 port segítségével a készülék be- és kikapcsolását, valamint egyéb beállításait egy központból vezéreljük, így az eszköz csúcsidőn kívül egyszerűen kikapcsolható, ezáltal rengeteg energia takarítható meg. Több eszköz távoli vezérlésével azok felhasználókra gyakorolt hatása optimalizálható, a megjelenített üzenet a lehető legjobban juthat el a célközönséghez.
A TD-E-sorozat tagjait OPS (Open Pluggable Specification) bővítőhellyel is ellátták, ezzel a digitális kijelzőkhöz fejlesztett eszközök és alkalmazások még intelligensebbek és biztonságosabbak lehetnek. Az OPS lehetővé teszi továbbá, hogy a Toshiba által ajánlott, OPS-kompatibilis egységet közvetlenül a készülék hátoldalára rögzítsük. Ennek köszönhetően kábelek használata és bonyolult struktúra felépítése nélkül a digitális kijelzők telepítése és karbantartása rendkívül egyszerű.

Toshiba TD-E401 close-upVékony, mégis erős
A TD-E masszív, fém készülékháza, karcsú kialakítása, vékony kerete és matt fekete bevonata révén rendkívül tetszetős, illetve masszív. A stílusos és egyben tartós dizájn kombinációja garantálja, hogy az eszköz kereskedelmi használatra ideális legyen.
A 40 hüvelykes (102 cm) TD-E401 és az 50 hüvelykes (127 cm) TD-E501 már jelenleg is elérhetők Európában. A TD-E-sorozat kínálata 2015 első negyedévében 32 hüvelykes (80 cm) és 65 hüvelykes (165 cm) modellel bővül.

TD-E-sorozat:
• Kijelző: Full HD (1920 x 1080), 16:9, Edge LED kijelző, 178o betekintési szög
• Képméret: akár 65 hüvelyk (165 cm)
• Fényerősség:
o 40″ (102 cm) – 450 cd/m2
o 50″ (127 cm) – 500 cd/m2
• Keret szélessége:
o 40″ (102 cm) – 8,5 mm (12,5 mm lent)Toshiba TD-501 Shopping Mall screen
o 50″ (127 cm) – 12 mm (15 mm lent)
• OPS bővítőhely
• Kiegészítők – Az ajánlott kiegészítők között kedvező árú Android OPS eszköz is szerepel.
• Tükröződésmentes bevonat
• Bemenetek: 1 x RS-232, 1 x HDMI, 1 x mini audió jack, 1 x VGA, analóg D-SUB
• Tömeg:
o 40″ (102 cm) – 14 kg
o 50″ (127 cm) – 22 kg

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top