PC

Toshiba dynadock™ 4K: Modernizált munkafolyamatok Ultra HD minőségben

A Toshiba Europe GmbH bejelentette dynadock™ 4K termékét, mely egy megfelelő monitor csatlakoztatásával Ultra HD képminőség megjelenítésére képes, valamint két kompatibilis kijelző használata esetén azok akár 2048 x 1152 pixeles felbontással is üzemelhetnek.  Az Ultra HD felbontású tartalmak és eszközök egyre nagyobb számban találhatók meg a piacon. Az eszköz olyan felhasználók (például tervezők, grafikusok, fotósok és videoszerkesztők) számára jelent ideális választást, akik nagy felbontású tartalmakat dolgoznak fel akár több kijelzőt egyszerre használva. A dynadock™ 4K rugalmasan használható: vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhető, így a rendelkezésre álló hely maradéktalanul kihasználható.

 Nagy felbontású kimenet

 

Toshiba Dynadock 4K 01A Toshiba dynadock™ 4K – a DisplayPort kimenetére csatlakoztatott, megfelelő monitoron keresztül – Ultra HD felbontásban (3840 x 2160 pixel), kristálytisztán képes a 

Toshiba Dynadock 4K 05

tartalmak megjelenítésére. A DVI-I vagy HDMI® port segítségével pedig a szabványos Full HD-t meghaladó, 2048 x 1152 pixeles felbontásban képes visszaadni tartalmainkat. A DisplayPortot vagy HDMI®-t és a DVI-I-t egyszerre használva pedig a Toshiba dynadock™ 4K 2048 x 1152 pixeles felbontású megjelentést tesz lehetővé két csatlakoztatott monitoron. A számítógép kijelzőjével együtt pedig összesen három különböző eszközön, így igen rugalmasan jeleníthetjük meg multimédiás tartalmainkat.  Ez különösen akkor hasznos, ha egyszerre, egy időben sok információval dolgozunk. 

Rendezett munkakörnyezet

 

Toshiba Dynadock 4K 07

A Toshiba dynadock™ 4K-t úgy tervezték, hogy az vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhető legyen, így rendezett munkakörnyezet 

alakítható ki. A Toshiba dynadock™ 4K használatával a számítógéphez több berendezés csatlakoztatható: 4 db beépített USB 3.0 port a hátulján, míg 2 db az elején található, így számos eszköz, mobiltelefon-töltő, külső billentyűzet, egér vagy akár külső meghajtó kényelmesen hozzákapcsolható. Az előlapi 2 db USB 3.0 a Sleep-and-Charge technológiát is támogatja, így a csatlakoztatott eszköz a laptop kikapcsolt állapotában is tölthető. A Toshiba dynadock™ 4K fejhallgató- és mikrofoncsatlakozóval is rendelkezik, valamint a vezetékes hálózat elérése érdekében egy Gigabit LAN portot is beépítettek. A Toshiba dynadock™ 4K 2015 első negyedévében kerül az európai boltokba.

Toshiba dynadock™ 4K:

 • Támogatott felbontás: akár 4K (3840 x 2160 pixel DisplayPorton) / akár 2048 x 1152 pixel DVI-I vagy HDMI® / dual 2K (2048 x 1152 pixel DisplayPort vagy HDMI® és DVI-I egyidejű használata esetén)
 • Csatlakozók: 1 x DisplayPort, 1 x HDMI®-kimenet, 1x DVI-I, 1 x fejhallgató jack, 1 x mikrofon jack, 6 x USB 3.0 port (2 x Sleep-and-Charge funkcióval), Gigabit LAN port
 • Video módok: Asztal tükrözése, kiterjesztett asztal, elsődleges kijelző
 • Biztonságizár-rés
 • Támogatott operációs rendszer: Windows 7, Windows 8 vagy Windows 8.1
 • Szín: fekete
 • Méretek:
  • 28 x 76 x 225 mm
  • 86 x 130 x 231 mm (talppal együtt)
 • Tömeg: 317 g (talp nélkül)

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top