PC

Rezonálj rá! – A Cooler Master Bemutatta a Resonar In-Ear Gaming Headsetet

A Cooler Master a mai napon bejelentette a CM Storm Resonar-t—az első in-ear fülhallgatót amely a szabadalmaztatott Bass FX technológiával készült, hogy kiszolgálja a játékosokat és a zene kedvelőit, akár több eszközön is.

Kristálytiszta Hangzás és Erőteljes Basszus

A Resonar exkluzív, 8mm-es driverei a szabadalmaztatott Bass FX technológiát is tartalmazza, amely kristálytiszta hangzást és erőteljes mély hangzást biztosít, így tökéletesen kielégíti a játékosok különleges igényeit, valamint megállja a helyét a legszélesebb zenei környezetben is. A ház kiváló alumíniumból készül, és kifejezetten játékosoknak tervezték, hiszen különösen odafigyeltek a minőségre és a tartósságra, valamint a hosszú élettartamra is. A passzív zajszűrést a három különböző méretű gumi fülpárnával éri el.

 

 

djmedia:14

A Te Hangod, A Te Utad

A Bass FX technológia megvalósítása a fülrészben található mágnesek pozíciójának állításával valósul meg. nemk igényel tehát trükközést a különböző, hatásvadász szoftverekkel a cél eléréséhez. Mindkét mód kimagasló hanghatást nyújt azoknak akik kedvelik a mélyebb tónusokat, és azoknak is, akik a természetesebb hanghatások hívei.

Minőségi Kiegészítők

A Resonar rengeteg kiegészítővel érkezik, tartalmaz egy aranyozott audio/mikrofon elosztót, hogy a legtöbb számítógéppel és mobil eszközzel is kompatibilis legyen, miközben teljesen tiszta hangzást biztosít. A vezetéken lévő mikrofon egy precíz érzékelővel lett ellátva, amely lehetővé teszi a tiszta hang rögzítését a háttérzajok kiszűrésével. A zavaró kábelcsomókra a gubancolódás mentes, lapos kábel nyújt megoldást. A beépített vezérlő segítségével lehetőség van a váltásra a játékok és telefonhívások között. A Resonarhoz egy kemény hordtáska is jár, amelyben hordozható a headset, a kiegészítői és a három különböző méretű fülpárna az utazások során.

Elérhetőség

A CM Storm Resonar Júliustól, 12 990- Ft-os bruttó, ajánlott végfelhasználói áron lesz megvásárolható. Bővebb információk: Cooler Master Resonar, Cooler Master Hungary Facebook.

{kunena_discuss:5}

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top