PC

Ráncfelvarrás a Cooler Master 750W-os félmoduláris tápegységénél

A Cooler Master bejelentette a V750 félmoduláris tápegységek megújított változatát. A gyártó a piaci igények változásával és a minőség fejlesztésével magyarázza a változtatásokat:

A Piaci Kereslet Kielégítése

A 750W fél moduláris és nagy hatásfokkal rendelkező tápegység kifejlesztése a piaci követelményekre és a felhasználók visszajelzéseire reagálva történt. A már létező VSM sorozat 450W, 550W és 650W, egy olyan trendet mutat meg, ahol fontos az egyre nagyobb teljesítmény és amely képes kiszolgálni folyadékhűtéses, több GPU-s rendszereket is. A VSM750 készen áll a feladatra.

 

djmedia:32

Kompakt Teljesítmény

A VSM sorozat tagjai kompakt méretűek, a kisebb high-tech transzformátoroknak és a jól tervezett áramkörnek köszönhetően. A tápegység mélysége mindössze 140mm. Ennek köszönhetően a VSM750 kitűnő választás kis házba szerelt nagy teljesítményű PC-khez.

Dupla Javulás

1. A VSM750 elég energiát képes leadni akár több GPUval szerelt rendszerek meghajtásához is, legyen az SLI vagy Crossfire, és ennek megvalósításához négy darab 6+2 pines csatlakozó áll rendelkezésre.
2. A 100%-ban japán kondenzátorok segítségével a tápegység nagy stabilitást, alacsony DC ági ingadozást és hosszú élettartamot biztosít, 5 év garanciaidővel.

Az EU Szabályozások Szellemében

A VSM tápegység sorozat megfele az új, Július 1-én életbe lépő EU szabályozásoknak. Az akár 92%-os hatásfok 230V-os feszültség esetén, a több mint 0,9-es teljesítménytényező biztosítják, hogy a VSM750 nem csak megfelel, de túl is teljesíti a követelményeket.

Nagy Hatásfokú Kialakítás

A tervezés során nagy figyelmet kapott a hatásfok növelése és a hőleadási képesség fejlesztése. A V Semi-Modular (VSM) sorozatba tartozó tápegységek egyedi, 3D-s áramköri kialakítást kaptakEz a speciális kialakítás minimálisra csökkenti a kábelezés mennyiségét, így csökken az áthallás és jel zaj. A kevesebb kábel mennyiség több nyitott teret jelent, így nő a légáramlás a kulcsfontosságú elemek felé. Az erős, egyágas rendszernek köszönhetően a terhelés kiegyensúlyozása és a job kompatibilitás a grafikus kártyákkal nem jelenthet problémát. A kimagasló minőségű japán kondenzátorok segítenek az áramingadozások kiegyenlítésében, míg a tápegység élettartamát növelik. Az egyedi DC-DC modul tovább növeli a működési hatékonyságot és a feszültség-stabilitást. A szigorú 80 PLUS Gold minősítés a fejlesztések nettó eredménye.

A még egyszerűbb használat és a jobb kábel elrendezés érdekében a V Semi-Modular PSU-k lapos, moduláris kábelezéssel lettek ellátva. Csak az alap rendszer van közvetlenül csatlakoztatva, így a felhasználó döntheti el, hogy mire van szüksége az építés során. Akik kedvelik az egyszerű kábel elvezetési megoldásokat, kedvelni fogják a mellékelt lapos kábeleket is, amelyek segítségével könnyen átlátható és helyhatékony kiépítés érhető el.

Elérhetőség

A továbbfejlesztett VSM750 már elérhető az európai piacon, a javasolt 35 900 HUF bruttó végfelhasználói áron. Az elérhetőség régiónként eltérő lehet. Bővebb információkért kérjük keresse fel a legközelebbi Cooler Master képviseletet.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top