PC

Piacra került a Zalman felsőkategóriás billentyűzete

A Zalman nevét mostanság ritkán hallhattuk új termékek kapcsán, a Computex 2016-on azonban már több új modellt is kiállítottak, melyek a rendezvény után nem sokkal már a hazai boltokba is elértek. Az idei év egyik legfontosabb Zalman terméke a K900M néven érkező mechanikus billentyűzet, mely középkategóriás ára mellé jó felsőkategóriás tudást kínál.

ZM K900M Image 01A Zalman K900M egy RGV világítással szerelt mechanikus billentyűzet, melynek kapcsolóit a Kaihl szállítja. Az RGB világítás teljesen személyre szabható vagy akár játékra szabott profilokat is elérhetünk, melyek között a LoL és CS:GO is helyet kapott. A minőségi kialakítás mellett megjegyezendő még az anti-ghosting technológia és a szoftvert nem igénylő beállítási lehetőség.

Az egyedi világítást és az akár 10 macro-t is képes a belső memóriában eltárolni az újdonság, így másik géphez csatlakoztatva máris a saját konfigurációnk vár minket. A különleges “Z Engine” technológia állítólag a piac legtöbb szereplőjénél akár 20x gyorsabb reagálást tesz lehetővé, ami óriási előny lehet az online játékok esetében. A termék 35-40 000 Ft környéki áron került a hazai boltokba.

ZM K900M Image 02

 

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top