PC

Paszta, de milyen? – Cooler Master MasterGel Maker

A Cooler Master az elmúlt időszak csendje után sorra dobja a piacra az új termékeket. A név kötelez, így nem maradhatnak el a hűtési megoldások sem. A fejlesztéseknél egyre kevesebb az a pont, ahol meg lehetne fogni pár fokot, hiszen a modern hűtők, legyen az folyadék vagy léghűtés, igen jó hatásfokkal képesek a felesleges hőmennyiséget elvezetni a processzorról. Itt jön a képbe a ma bejelentett termék, a hővezető paszta. Mind a hűtő, mind a processzor felszíne érdes.

Még ha ez szabad szemmel nem is látható. Ahhoz tehát, hogy a hűtő minél nagyobb hatásfokkal működjön, és a processzor, vagy a hűteni kívánt alkatrész hőleadása is minél nagyobb legyen, valamilyen átvivő közeget kell használni, hiszen a levegő nagyon rossz hővezető. A Cooelr Master gondolt egy nagyot, és állításuk szerint elkészítették a jelenleg kapható egyik legjobb hővezető pasztát, a MasterGel Maker-t. A Cooler Master új elnevezési rendszerébe ez a név tökéletesen beleillik, hiszen következtethetünk belőle a gyártóra (Master), a termékcsaládra (Gel), és a termék elhelyezkedésére a minőségi rangsorban (Pro, Maker, elnevezés nélküli). A Maker taggal ellátott termékek mindig a legjobb minőséget képviselik és főleg azoknak ajánlott, akik a maximumot akarják kihozni az adott alkatrészből, vagy a PC-jükből. A MasterGel Maker sajtóközleménye következik:mastergel maker main image

“A Cooler Master egy vezető asztali komponenseket és perifériákat gyártó vállalat, amely a mai napon bemutatja a MasterGel Maker-t, egy hővezető pasztát, amely nem karcoló nano gyémánt részecskéket tartalmaz, kiemelkedően magas hővezető képességgel, amely 11W/mk. A magas viszkozitás megkönnyíti az elterítést és az eltávolítást, anélkül, hogy berepedne, vagy összetöredezne az anyag.

“A lelkes rajongóknak és az overclocker-eknek szükségük van egy olyan termékre amely segít a legjobb teljesítmény elérésében úgy, hogy a legalacsonyabb elektromos vezetőképességgel és a leggyorsabb leadással rendelkezik. A MasterGel Maker megfelel ezeknek a követelményeknek,” mondta Ron Classen, Termékmenedzser. “Kevesebb adalékanyaggal rendelkezik, amely pehelykönnyűvé és könnyen eldolgozhatóvá teszi, így könnyűvé teszi a felhasználóknak a felhasználást nehezítő körülmények nélkül.”

mastergel maker package front

Kiemelkedően Magas Hővezető Képesség: Overcolcker-ek és Lelkes Felhasználóknak Készítve

Olyan felhasználóknak lett kifejlesztve akiknek szükségük van a legjobb hővezetésre a nagy teljesítményű CPU-khoz, GPU-khoz vagy esetleg chipsetekhez. Nem keményedik ki és ellenálló az elektromos árammal szemben, így nem okoz rövidzárlatot.  A hi-tech nanogyémánt részecskék képesek extrém hőmérsékletek elviselésére is, nagyon könnyű, könnyen kenhető és eltővolítható és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lelassítják az oxidációt és az eróziót.”

A csomag tartalmazza magát a pasztát, egy spatulát, tisztitó anyagot, a felesleg, vagy a maradványok eltávolításához. A termék december elején jelenik majd meg az üzletekben, a gyártó által ajánlott 3990 forintos áron. Az apró gyémántokat pedig ne keresse senki, szabad szemmel nem láthatóak.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top