Gaming

Olcsóbb vezeték nélküli headsettel bővít a HyperX

A Kingston alá tartozó HyperX néhány év alatt szinte letarolta a gamer perifériák piacát, hiszen a Cloud széria óriási népszerűségnek örvend a játékosok körében és a vállalat más termékei is egyre nagyobb szerephez jutnak a piacon. Ez nem is csoda, hiszen viszonylag egyszerű kialakítás mellett kínálnak kényelmet és valóban jó hangminőséget, míg az áraikat inkább az adott szegmens középső felére lövik be.

A gyártó nemrég egy várhatóan újabb sikertermék megjelenését jelentette be, hiszen 100 dollár környékén érkezik a boltokba a HyperX Cloud Stinger Wireless, vagyis a Cloud Stinger vezeték nélküli változata. A mindössze 270 grammos headset fülpárnái 90 fokban elforgathatóak, így amikor nincs a fejünkön akkor stabilan elhelyezhetőek az asztalon vagy éppen vállunkon.

Az 50mm-es vezetők az ígéretek szerint hozzák a Cloud családra jellemző remek minőséget. Kommunikálni 2,4GHz-es technológián keresztül tud, tölteni pedig a mellékelt USB kábellel lehet. A gyártó szerint egy töltéssel nagyjából 17 órányi játékidőt kapunk vagyis 2-3 napot a legtöbbeknél ki fog bírni.

Az újdonság egyébként egy ideje már itthon is elérhető, 35 000 Ft körüli áron.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top