PC

Okosszemüveget fejlesztett az Oakley

A sportszemüveg márka az Intel együttműködésével dolgozta ki legújabb, párbeszédre képes modelljét, amely egy személyi edzőhöz hasonlóan az aktuális teljesítmény alapján edzés közben is képes módosítani az edzéstervet.

Oakley Radar Pace Product

Az Oakley és az Intel közös fejlesztése, a Radar Pace névre keresztelt okosszemüveg egy valós idejű, hang alapú tréning rendszer, amely azt az érzést kelti, mintha edzésünket egy személyi edző követné. A beépített mikrofon és fülhallgatók segítségével folyamatos kommunikációban lehetünk az eszközzel, amely képes megválaszolni a kérdéseinket, analizálni teljesítményünket, és ez alapján személyre szabott edzéstervet készíteni.

A hagyományos tréner eszközökhöz képest a Radar Pace a megszokott egyirányú kommunikációval szemben a párbeszédre épül, és az edzés ideje alatt nemcsak elemzi, és kérés esetén közli aktuális teljesítményünket, hanem képes valós időben módosítani edzéstervünket. A szemüveg kivitelezése az Oakley magas kritériumainak megfelelően történt. A szárakra és orrpapucsokra a márka szabadalma alatt álló Unobtanium gumi került, amely izzadás hatására erősebb tapadást eredményez.

A kiváló látásélményt a cserélhető PRIZM lencsék garantálják. A technikai jellemzőket tekintve az okosszemüveg öt különböző nyelven ért, így angolul, franciául, németül, spanyolul és olaszul is megválaszolja kérdéseinket. A készülék Android és Apple telefonokhoz is csatlakozni tud, az érintőpanellel Sirit és Google Now-ot is aktiválhatjuk. A virtuális személyi edzőnk instrukciói mellett zenét is hallgathatunk, valamint igény szerint hívásokat is le tudunk bonyolítani.

A Radar Pace-hez különálló alkalmazás készült, amelyben testre szabhatjuk szemüvegünket, tárolhatjuk a korábbi edzések adatait, és edzéstervek között is válogathatunk. Az applikáció Android és IOS operációs rendszerekre is elérhető.

Az Oakley Radar Pace 2016. november 5-től elérhető a Westend Bevásárlóközpontban található Sunglasses Spotban és az Aréna Plázában található Optic World Exclusive-ban.

 

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top