PC

MSI Nightblade – Tuningolható Gaming Barebone PC

Az MSI bejelenti az első játékosoknak szánt tuningolható Gaming Barebone PC-t:

MSI Nightblade

 msi-nightblade_sideview_red_light_2.png

Az MSI mint a vezető játékosoknak szánt hardver gyártó, ezennel bemutatja az MSI Nightblade gaming barebone PC-t. Erős, stabil és szilárd, mégis kicsi, 16 literes méretű MSI Nightblade tökéletes eszköz a PC játékosoknak, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni a játék teljesítményében. A nagyraértékelt MSI Gaming alaplap sorozatra építve, 600W-os táppal rendelkezve ill. a nagysebességű Sárkány házhűtővel ellátva, mely ráadásul OC Genie funkcionalitással is rendelkezik, az MSI Nightblade egy igazi főnyeremény! A mini-ITX kivitel ellenére az MSI egy teljes értékű ATX méretű grafikus kártyának ad otthont, támogatja két SSD, HDD és még egy optikai meghajtó használatát is. Az elől található foggantyú elősegíti a játékosoknak, hogy könnyedén elbírják a Nigtblade cipelését egyik LAN partiról a másikra! 

 

 Az MSI Nightblade világszerte 2014 március második hetétől lesz elérhető, első élő bemutatóra a 2014-es hannoveri CeBIT kiállításon kerül sor, Németországban.

 

 ocgeniebutton.jpg

MSI OC Genie gombbal tuningolható

Az MSI Nightblade bárki által könnyedén tuningolható, anélkül, hogy komplikált szoftvert kellene használnunk vagy, hogy nyakig bele kellene másznunk a gép házába. Egyszerűen csak benyomjuk az OC Genie gombot az előlapon és a Nightblade másodpercek alatt automatikusan túlhajtja a belső hardvert.
A házból kibocsájtott vörös fény alapján könnyedén felismerhető, miszerint az MSI Nightblade épp felhúzott sebességgel és teljesítménnyel üzemel, akár játékról vagy más bonyolult számításról legyen szó, a gép olajozottabban, felturbózva fut, mint normál módban.

 

 

 

 

 9f3a6822 (small).png

A Vörös Sárkány házhűtő és az optimalizált levegőáramlás

Az MSI Nightblade házhútése külön rendelésre készült. A benti ventilátor sebessége a felhasználó aktivitásátől függően önmagától állítódik be. A legextrémebb körülmények között a Sárkány hűtő maximum 3600rpm fordulaton fut, így sokkal hatékonyabban hűt, mint egy hagyományos PC házhűtő.

2 belső hútővel egy opcionális harmadikkal és négy légtelenítővel a Nightblade egy jól összehangolt levegőáramlást és hútést garantáló rendszer, a házon belül található összes komponens részére.

 

 

 

 

 

 

 

 graphics support.png

ATX grafika támogatás

Annak ellenére, hogy mini-ITX formátumú alaplappal rendelkezik, a kis méretű Nightblade elegendő helyet biztosít egy teljes méretű két foglalat helyre férő grafikus kártya részére, amely PCI-E 3.0 x16 foglalatú. A grafikus kártya hossza 290mm, vastagsága pedig 35mm is lehet, így például egy MSI R9 290X is elfér benne, ezáltal a Nightblade egy ördögi eszközzé válik a játékosok részére, fantasztikus játékon belüli képeket biztosítva, miközben a virtuális világban barangolunk vagy épp a csatamezőn harcolunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 assembly.png

Könnyen szerelhető

Az MSI Nightblade belsejében okosan elhelyezett MSI GAMING alaplap és tápegység segítik elő, hogy minden egyes komponens megfelelő áramot kapjon. Az MSI Nightblade bővítési lehetőségei is szinte korlátlanok. Függetlenül attól, hogy egy új, ATX méretű grafikus kártyával vagy két SSD-vel kell szerelni a rendszer integrátor vagy akár a fogyasztó önmaga könnyedén kinyithatja a bal oldali panelt a házon. Az optikai meghajtó hozzáadása vagy eltávolítása, a memória vagy épp a CPU frissítésnél így mi sem egyszerűbb.

 

 

 

 

 

 

  msi-nightblade_vertical_stand.png

Hordozó foggantyú

Az MSI Nightblade elülső oldalának az alján található egy hasznos foggantyú, ami a játékosok nagy segítségére lesz, mikor a gépüket egyik LAN partiról a másikra hordozzák majd. A mobilitási szint ezzel nem ér véget. A Nightblade hátulján található fém csavarok gumi fedőinek segítségével a gép akár függöleges állapotban is használható. Így a panel és a csatlakozók a gép hátoldalán sértetlenek maradnak, bármennyire is hordozgatjuk egyik helyről a másikra.

handle.png

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top