PC

MSI B150M Gaming Pro alaplap – sajtóközlemény

Az MSI B150M Gaming egy új M-ATX alaplap a gyártó kínálatában. Manapság egyre divatosabb az újonnan kiadott termékeknél a gaming megnevezés használata. Az egyre népszerűbb e-sport ágazatban talán még van energia, ami húzhatja egy kiscsit a szektort. Az újabb játékokhoz muszáj időről-időre a hardvereket is lecserélni. A normál PC ágazat talán az utolsókat rúgja, hatalmas áttörések pedig nem nagyon vannak. A gaming most trendi, egyre több gyártó próbálja megszólítani az esportokat kedvelőket.

 MSI B150M 2

Az MSI B150 Gaming Pro LGA1151-es foglalattal rendelkezik, a B150-es Intel chipset pedig a legújabb hatodik generációs processzorok fogadására is alkalmas. Az alaplapot olyan játékosoknak készítik, akik kis méretű játékos gépet szeretnének összerakni, amely teljesítménye felveszi a versenyt a nagy méretű gépekével is. A beépített DDR4 Boost technológia is az előbbi állítást igazolja. Az alaplap tartalmazza a már jól ismert MSI technológiákat is, például a Gaming LAN-t, amely segítségével a legjobb online játék teljesítmény érhető el. Beépítésre került az Audio Boost is, amely a hangokért felelős, és stúdió minőségű hangokat ígér.

MSI B150M 

Az alaplap teljesítményéhez kétség sem fér. Azonban ez még nem minden, hiszen a gyártó most egy ideig egy DS B1 játékos egeret is mellékel a csomagba. Két legyet egy csapásra? Akár jó is lehet a bundle. Így az MSI megalapozza az offline események marketingjét is, hiszen aki ilyen alaplapot vesz, valószínűleg az egeret is használni fogja. Jó ötlet, egy plusz pont az MSI-nek.

2016 02 gaming b150m dsb1 002 2

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top