PC

Megérkezett a Genesis legújabb gamer széke, az SX77

Minden tapasztalt játékos tisztában van azzal, hogy a kényelem nagyban meghatározza a sikerességet és a játékok élvezetét. A hosszantartó játékmenetek nem csak figyelmet, hanem maximális kényelmet is igényelnek, arról nem is beszélve, hogy a helytelen testtartás hosszú távon komoly következményekkel járhat.

 

A Genesis SX77 egy megfizethető gamer szék, mely hosszan tartó, maximális kényelmet kínál minden játékos számára

.genesis sx77 1genesis sx77 4

 

Tartósság

Az SX77 szerkezetét egy kiváló minőségű fém váz alkotja, mely hosszú évekig stabil alapot nyújt a széknek. A 150kg-os teherbírás szintén azt szolgálja, hogy minden játékos, kortól és súlytól függetlenül maximális kényelemben részesüljön, miközben a szék erős szerkezetéről is árulkodik ez az adat.

 

Funkcionalitás

A Genesis új széket magas komfort és sok hasznos funkció jellemzi. A magasságot egyszerűen és pontosan állíthatjuk 8-10 centiméter között, a karfák pedig jobbra és balra is dönthetőek. Természetesen a játékosok személyre szabhatják a háttámla dőlésszögét, így multimédiás tartalomfogyasztáshoz is remek kiegészítő az SX77.

 

Maximum kényelem

A háttámla 2,5 centiméteres habréteggel lett befedve, míg az ülésen 4 centiméteres réteget helyeztünk el a maximális kényelem jegyében. Természetesen magát a szék formavilágát is úgy terveztük meg, hogy az kényelmet és valódi tartást biztosítson a benne ülő személynek. Az anyaghasználat terén környezetbarát bőrt és matt, ellenálló nylon-t használtunk annak érdekében, hogy minden évszakban kiváló komfortot nyújtsunk. A székhez két puha párna is tartozik, melyek a gerinc megfelelő tartását és pihentetését, illetve a fej kényelmét szolgálják.

 

Színek

A Genesis SX77 fekete-kék és fekete-piros színekben kerül piacra. A karbonszerű színezés remekül illik a kék és piros színekhez, kellően feltűnő, de mégsem hivalkodó széket kapunk.

 

Az újdonság a következő hetekben kerülhet a boltokba, itthon 90 000 Ft körüli ajánlott árra számíthatunk.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top