PC

Meg se állj a győzelemig! – TteSports Challenger GO

A TteSPORTS bejelentette a Challenger Go-t, amely egy membrános játékosoknak szánt billentyűzet. A Challenger Go letisztult, áramvonalas formavilágot jelenít meg, az otthoni és a LAN partys játékokat megzélozva.  A Challenger Go 10 dedikált makro gombot tartalmaz, ötöt-ötöt mindkét oldalon, 4 profillal és 40 programozható makro lehetőségével.  A makro gombok használatával nagyobb hatékonyság érhető el a játékok során.

djmedia:31

A vékony kialakítás és a membrános kapcsolók lenyomási utat eredményeznek, így a Challenger Go gyors válaszidőt tesz lehetővé. A kék LED-es háttérvilágítás és a két oldalpanel megvilágítása segíti a tájékozódást és a játék érzetet. A háttérfény természetesen állítható, összesen öt erősségi fokozat áll rendelkezésre. A kábelezése eltávolítható, így megakadályozhatóak a balesetek, és leegyszerűsíti az eszköz szállítását is. A multimédia gombok, valamint a 2 portos USB hub teszik teljessé a funkciók sokaságát.

A Challenger GO membrán billentyűzet ajánlott ára az USA-ban 59,99 USD-re várható, és világszerte Augusztustól lesz elérhető. Bővebb információk: a TteSPORTS CHALLENGER GO oldalán.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top