PC

MasterCase Pro 3 – Kis ház, vagy nagy ház?

A Cooler Master bejelentette a MasterCase családba tartozó MasterCase Pro 3-at, amely szintén a már jól bevált FreeForm technológiára épül, vagyis moduláris felépítésű, azonban nem ATX, hanem Micro-ATX méretű alaplapok befogadására alkalmas.

A kis méret azonban ebben az esetben nem hátrány, hiszen nagyjából ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a nagy testvér, a MasterCase Pro 5. A Cooler Master pedig ugyanúgy gyárt hozzá kiegészítőket, plusz átjárás is van kiegészítők terén az 5 és a 3 között. Minden egyes új ház megjelenésekor új kiegészítőkkel is előáll a gyártó, amelyeket a legegyszerűbben az online shopjukból rendelhetünk meg. Az online shop néhány akció keretén belül ingyen szállítást is biztosít, érdemes folyamatosan figyelni az oldalt.

“A köszösségünk megklérdezése után arra a következtetésre jutottunk, hogy a Micro-ATX alaplapok egyre népszerűbbek. Azok a felhasználók, akik kisebb alaplapot vásárolnak, házból is kisebbet szeretnének. Így arra a döntésre jutottunk, hogy elkészítjük a MasterCase Pro 3-at, amely kisebb mint a MasterCase 5 sorozat tagjai,” mondta el Mark, a házakért felelős termékmenedzser. “A MasterCase sorozat részeként, a Pro 3 szintén moduláris, köszönhetően a FreeFormTM rendszernek, amely segítségével a felhasználók egyedivé tehetik, állíthatják és bővíthetik a házt egyedi igényeiknek megfelelően. Annak ellenére, hogy egy mini toronyról beszélünk, a ház képes hosszú tápegységek, magasabb CPU hűtők, hosszú videokártyák és egyéb komponensek befogadására. A felhasználók végre élvezhetik a csúcs komponensek teljesítményét, anélkül, hogy ATX házat kellene használniuk.”

Csökkentett méret – A MasterCase 5 sorozat lehetőséget biztosít arra, hogy egyedi igényre szabhassa a felhasználó a házát, amelyben benne foglaltatik a külső és belső egyaránt. A MasterCase Pro 3 ugyanezt kínálja egy kisebb méretben azoknak, akiknek nincs szükségük egy ATX méretű konfigurációra.

djmedia:126

 

Bőséges Hely – Míg a MasterCase Pro 3 Micro-ATX méretű, elég nagy ahhoz, hogy teljes méretű alkatrészeket lehessen elhelyezni benne. A ház két teljes méretű grafikus kártya, egy 280mm-es radiátor, öt ventilátor, és akár nyolc HDD befogadására alkalmas. Valljuk be ez rengeteg a Micro-ATX mérethez képest. Egyszerűen szerelj be egy DIY folyadékhűtő rendszert SLI/CF támogatással és építsd meg álmaid konfigját.

FreeForm™ Moduláris Rendszer – A Cooler Master a PC egyedivé tételénél az FreeForm™ Moduláris Rendszerre összpontosít. A cél, hogy olyan házakat hozzon létre, amelynél megadják a lehetőséget a felhasználónak, hogy olyan PC-t építsenek, amilyet szeretnének, számos állítható, cserélhető és kivehető alkatrésszel, mint az oldallapok, porszűrők, és meghajtó keretek. A MasterCase Pro 3 ugyanazt a rendszert használja, néhány hozzáadott személyre szabhatási lehetőséggel. A Pro 3-ban eltávolítható partíciós panel, egy extra, eltávolítható hűtő keret az elülső részen, valamint csúsztatható clip és click panel kapott helyet.

MasterAccessory Ökoszisztéma – MasterCase család összes háza kompatibilis egy speciális kiegészítő családdal, ahol is néhány plusz kiegészítő kerül hozzáadásra minden egyes új ház megjelenésnél. Könnyen egyedivé teheted a MasterCase Pro 3-adat olyan kiegészítőkkel mint az üveg oldallap, LED elválasztókkal, alsó és felső porszűrőkkel, gafikus kártya támogatással és egyéb különböző perifériákkal. Az összes kiegészítő megvásárolható a Cooler Master online áruházában.

A MasterCase Pro 3 a Micro-ATX ház, amely a legjobb választás lehet számodra. A magas szintű személyre szabhatóság többé nem jelent egyet a nagyobb ATX mérettel. A MasterCase Pro 3-a valóban igaz a szlogen: “Make of it What You Will”.

Ár & Elérhetőség:
A MasterCase Pro 3 előre láthatólag Szeptember 13-ától érhető el a helyi kiskereskedőknél, 32 900 forintos bruttó végfelhasználói áron.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top