PC

Magyarországra is megérkeztek az LG 2017-es középkategóriás okostelefonjai

Az LG Electronics hazai képviselete megkezdte a K sorozatba tartozó, középkategóriás K4 2017 és K10 2017 okostelefonok magyarországi értékesítését.

I1030510 1

A 2017-es CES-en bemutatott modellek olyan, eddig az LG prémium kategóriás telefonjait jellemző megoldásokat vonultatnak fel, mint a 120 fokos nagylátószögű előlapi kamera vagy az emberi arcot rögtön felismerő LG Auto Shot funkció. A két új okostelefon már elérhető a hazai szolgáltatók kínálatában. Az előző évekhez hasonlóan az LG idei, megújított K sorozata is arra a gondolatra épül, hogy minden vásárló más funkciót tart igazán fontosnak a megfelelő okostelefon kiválasztásakor.

A K sorozat különféle modelljeit a fogyasztók eltérő igényei szerint alkották meg ahelyett, hogy egyetlen fő modellt kínálva a vásárlóktól várnák el az alkalmazkodást. A K10 2017 modellt kategóriájának legjobb 5,3 colos HD In-cell érintőképernyőjével látták el, amely kül- és beltéri használat során egyaránt megállja a helyét. A készülék 5 megapixeles, 120 fokos nagylátószögű, előlapi szelfikamerája jól kiegészíti azt a hátlapon elhelyezett, prémium minőségű 13 megapixeles kamerát, amely eddig csak az LG prémium kategóriás, G sorozatba tartozó készülékeiben volt megtalálható. A K10 2017 mindemellett olyan további, a kategóriájában különlegesnek számító extrákkal is rendelkezik, mint a mindössze 7,9 mm vastag, fémből készült keret, illetve a 2.5D Arc Glass kijelző-felület.

A K4 2017 modell – amely nevével ellentétben nem egyszerűen a K4 2016 utódja, hanem egy alapjaiban is átgondolt, továbbfejlesztett telefonkészülék – 5 colos In-cell érintőképernyővel, 5 megapixeles elő- és hátlapi kamerával, valamint az LG Auto Shot és Gesture Shot funkcióival érkezik hazánkba. Az Auto Shot lényege, hogy a kamera azonnal exponál, amint a rendszer felismeri, hogy a fényképező látóterébe emberi arc került, a Gesture Shot funkció segítségével pedig a kamerának adott egyetlen kézjelzéssel készíthetünk szelfiket, amivel elkerülhető, hogy az exponáló gomb megnyomása miatt bemozduljon a kép. A 7,9 mm-es profilvastagságú készülék 2500mAh-s, cserélhető akkumulátort kapott, az adattárolást pedig egy microSD memóriakártya-hely könnyíti meg.

„A K széria 2017-es tagjai elérhető áron nyújtanak olyan extrákat, melyeket eddig csak csúcskategóriás készülékektől szoktunk meg” — mondta Király Erika, az LG Electronics hazai értékesítési menedzsere. „A magyar piacon sokan csak egy-egy kiemelkedő funkció miatt vesznek meg egy drágább készüléket. A beépített kamerás és biztonsági funkciók révén számukra tökéletes választás lehet a K4 vagy a K10 idei, megújult verziója.”

A 2017-es, középkategóriás LG K4 és K10 okostelefonok április végétől kaphatók a hazai szolgáltatóknál.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top