PC

Költséghatékony tépegység a Cooler Mastertől

Nemrégiben jelentette be a Cooler Master a MasterWatt Lite családot, amely a mostani B sorozat kiváltására készült. A sajtóközlemény szerint semmi sallang, csak amire szükség van. Egy megbízható, biztonságos és hatékony tápegységet ígér a gyártó 400, 500, 600 és 700W-os kivitelben.

Eindhoven, Hollandia – A Cooler Master mint piacvezető számítógép komponens és periféria tervező és gyártó, a mai napon bejelenti a legújabb tápegység családját, a MasterWatt Lite 230V-t, amely megbízhatóságot és megfizethetőséget jelképez.

Kapcsolódj be! Azt szeretnénk, ha a MasterWatt Lite sorozat is ilyen egyszerű lenne. A dobozban egy megbízható PC-hez készített motor található, így beszerelés után el is feledkezhetsz róla. Olyan tulajdonságokat is megkapott, mint az aktív PFC és PWM technológia a nagyobb stabilitásért, és arról is megbizonyosodtunk, hogy megfelel az ErP 2013-nak és a CE szabványnak, szóval biztonságos és hatékony. Egy erőforrás túlélőkészlet, amely megbízható és megfizethető.

Fejlett Áramköri Kialakítás – Aktív PFC + PWM, dual forward kialakítás és dupla EMI filter biztosítja a hatékony kimenetet és a megfelelő teljesítményt és stabilitást.

exploded view

Halk és Strapabíró Ventilátor – A Cooler Master 120mm-es HDB hőmérséklet-szabályozott ventilátora simább járású, kis súrlódású amely halkká és még strapabíróbbá teszi.

Zöld Energia – Megfelel az új ErP szabályozásnak, így a tápegységed kevesebb mint 0.5W-ot fogyaszt készenléti állapotban, normális körülmények között. Megfelel az ATX specifikációknak és az ErP-szabályozásnak (ErP Lot 6 2013, ErP Lot 6 und 2014 ErP Lot 3). Az ErP megfelelősége és hatékonysága jobb mint 82/85/82 százalék 20/50/100 százalékos terhelés mellett, így a Master Watt Lite teljesíti a szigorú EU617/2013 követelményeket, amely kötelező jellegű az EU-ban.

700W

Őrangyal – Teljes védelem (OCP/OVP/UVP/SCP/OPP) a beépített Over Temperature Protection (OTP) segítségével, amely minimalizálja a feszültség-kimaradás okozta károk eshetőségét.

80 Plus Szabvány 230V EU Minősítés – 85% általános hatásfok.

A Cooler Master MasterWatt Lite 230V négy modellből áll – 400W / 500W / 600W / 700W

PSD 3D 700

Ár & Elérhetőség

A MasterWatt Lite február elejétől válik elérhetővé, 12 490-, 15 490-, 18 590-, 19 990-, os ajánlott végfelhasználói áron.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top