PC

Kis méretű MasterBox-okat jelentett be a Cooler Master

Tagadhatatlan, hogy a PC-k használhatósága korlátozott. A PC a mérete miatt hátrányt szenved akár a notebookokkal, akár a konzolokkal szemben. Nem kell azonban feltétlenül kompromisszumokat kötni. A Cooler Master előállt néhány új házzal, ahol nincs megalkuvás a méretben, hordozhatóságban és dizájnban.

A Cooler Master bemutatja az új MasterBox Q300 Sorozatot

Eindhoven, Hollandia – A díjnyertes számítógép hardware gyártó Cooler Master, a mai napon bemutatja a MasterBox Q300 Sorozatot. Méret, építhetőség, hordozhatóság és modularitás a kettős felépítés alapvető vonásai.
A MasterBox Q300P és Q300L házakba nem csak mATX alaplapokat építhetünk be hanem egy teljesméretű ATX tápegységet és egy legfeljebb 240mm-es elülső ventilátort. A Q300P és Q300L platformot biztosít azoknak a PC építőknek, akik szeretnének egy kis méretű és hordozható gaming PC-t LAN használatra a nagy gépigényű játékok támogatására alkalmas erővel.

Q300P 1

“Az mATX piacon található gépház opciók nem olyan széleskörűek, mint ahogy azt a közösség szeretné,” Matteo Stracciari, a Számítógép ház Termelési Egység Vezetője. “Azok a felhasználók, akik szeretnének egy kompakt, testreszabható gaming gépházat, örömmel várhatják a Q300 Sorozatot.”

Nagy Rugalmasság Rendszer Építésekhez
A Q sorozatnak az egyik legérdekesebb része az I/O panel, hat különböző elhelyezési lehetőséggel elöl, fent és lent a ház mind két oldalán. Ez lehetővé teszi a Q300 sorozatnak, hogy elférjen az átlagosnál kisebb helyeken otthon vagy az irodában.

Q300P 20

Minimalizált Méret ATX PSU támogatással
Az mATX formájának ellenére, használni tud egy alap ATX tápegységet, amivel biztosítani tudja, hogy annyi energiát kapjon az mATX gép amennyre szüksége van. Az alaplap mögött egy 28mm-es üres hely található, ami elég helyet biztosít, hogy könnyedén tudjuk kezelni az ATX tápegységet és könnyebben tudjuk elvégezni a kábelezést.

Q300L 2

A Q300L

A sorozat egyik egyszerű választása, a Q300L aminek egyik jellemzője az elülső és felső panelen található mintázott porszűrök. Ezek a mintázott porszűrők mágnesesek így könnyen levehetők tisztíthatók.
A házat horizontálisan és vertikálisan is lehet használni ez csak preferencia kérdése. Ha a ház eligazítása meglett, tedd az I/O panelt egy számodra kényelmesen hozzáférhető helyre.

Q300L 24

A Q300P

Hordozhatóság és RGB Világítás
A Q300P könnyű szállításában segít a házhoz mellékelt négy fogantyú, bizonyítva így, hogy ez az ideális ház bárkinek, aki szeretné befejezni a következő, LAN-ra épített PC-jét. A DarkMirror elülső és felső paneljeinek segítségével jellegzetes kinézet érhető el. Kettő előre beállított 120mm-es RGB LED ventilátor található az elülső panel mögött, illetve RGB világítás az elülső panel tetején belül, amelyek megvilágítják a Q300P-t. A tartozékok között található egy RGB kontroller is. Felhasználók az RGB világítást az újraindító gomb kábelének csatlakoztatásával tudják irányítani, közvetlenül az I/O panelből, ha az alaplapnak nincsenek RGB funkciói.

Q300P 4

A Q300 Sorozat jelenlegi és jövőbeli kiadásai kompatibilisek lesznek az mATX felépítésekkel, hogy a sorozat idővel fejlődni tudjon. Ha többet szeretnél tudni a Q300L és Q300P-ről nézz el az alábbi linkekre.

Q300L

Q300P

Árak és Elérhetőségek
A Q300 sorozat elérhető 12 990 Ft bruttó ajánlott (Q300L) és 22 900 Ft bruttó ajánlott (Q300P) végfelhasználói árakon. További információkért látogass el a: http://www.coolermaster.com/ oldalra.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top