PC

Kiderültek az Samsung Galaxy S8 árak és a készülékek színei

A pletykák folyamatosan érkeznek a Samsung házatájáról, a hamarosan érkező készülékekkel kapcsolatban. A twitteren megjelenő bejegyzés állítása szerint biztos információk állnak a rendelkezésre a megjelenő készülékekkel kapcsolatban. Vagyis, hogy kiderültek az árak és a megjelenő készülékek színei.

 

Nézzük:

  • S8: 799 EUR
  • S8 Plus: 899 EUR
  • DeX 150 EUR
  • GearVR: 129 EUR
  • Gear 360: 229 EUR

Itthon ez azt jelenti, hogy az euros árat át kell váltanunk forintra és rá kell még tennünk minimum 20%-ot, az áfa és a nagyobb kereskedelmi haszon és egyéb adók miatt. A sima S8 tehát közel 300 ezer forintot fog kóstálni.

Ha nem tudod mi az a DeX például, akkor nem kell elkeseredni, sok információ nem jelent meg erről az eszközről idáig. A DeX egyébként egy dokkoló egység, amely segítségével a készülék PC-hez kapcsolható, és a gyártó szerint hatalmas élményt nyújt. A GearVR a samsung okostelefonos VR rendszere, a Gear 360 pedig a saját fejlesztésű VR headset.

Samsung Galaxy S8

A színeknél úgy tűnik a Samsung a semleges színekre helyezi majd a hangsúlyt, a megnevezések között pedig a sokat sejtető fekete ég, orchidea szürke, és sarki ezüst szerepel. 

Processzor tekintetében az Exynos 895 és a Qualccomm Snapdragon 835-öket szerelnek majd be.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top