PC

Innovatív kapcsolók a Cooler Master legújabb billentyűzetében – Novatouch

A Cooler Master a mai napon bemutatja a NovaTouch TKL-t, amely egy hybrid kapacitív billentyűzet, kifejezetten gyors mozdulatokra, nagy pontosságra és teljes gépelési kényelemre tervezve.

Tiszta Teljesítmény

A Cooler Master NovaTouch TKL teljes gépelési élményt nyújt mindenkinek, beleértve a professzionális eSportolókat és a gépelésben járatos felhasználókat. Mindezek eléréséhez a NovaTouch TKL japán hybrid kapacitív kapcsolókat használ, egyenletes 45g-os működtetéssel és 1mm-es érzékelési ponttal. Ez a Cooler Master exkluzív és egyedi kapcsoló kimagaslóan egyenletes lenyomást, könnyen érzékelhető kioldó pontot és gyors visszatérési időt garantál.

A visszatérési idő háromszor gyorsabb mint a hagyományos mechanikus kapcsolóké, így a percenkénti leütések száma a hardver által nem limitált. Emellett a kapcsoló egyedi fogadóegységet kapott, így teljesen kompatibilis a Cherry MX kapcsolókkal, amely a teljes egyénre szabhatóságot biztosítja.

A NovaTouch TKL magába foglalja az N-key rollover és anti-ghosting technológiákat a még kimagaslóbb gépelési pontosság érdekében. A billentyűzet használat közben állítható ismétlési szám funkcióval van ellátva, így gyorsan és egyszerűen állíthatóak az ismételt leütések paraméterei. A billentyűzet 1000 Hz / 1 ms mintavételezési sebességet használ, amely 128kb beépített memóriával támogatott, így a válaszidő felgyorsul a funkciógombok, media gombok, ismétlési ráta és key rollover funkciók használatakor.

djmedia:35

Funkcionális Kialakítás

A NovaTouch TKL egy kompakt, numerikus pad nélküli kialakítású billentyűzet. Ez főleg azokak kedvező, akik gyakran szállítják, vagy szem előtt tartják a nagyobb ergonómiát. A kisebb méretnek köszönhetően uganis az egér közelebb fekszik a billentyűzethet és az ember középpontjához, így csökken a vállakra nehezedő nyomás, csökken a feszültség. A NovaTouch TKL robosztus, eltávolítható micro-USB csatlakozóval van ellátva, amelyhez egy 1.8m-es fonott kábel csatlakoztatható, így a csatlakoztatás könnyed, gyors és egyszerű.

Elérhetőség

A NovaTouch TKL mától érhető el Észak-Amerikában és Ázsiában, Európában pedig November közepén jelenik meg. Az európai előrendelések feladására november elején nyílik lehetőség. A pontos érkezésről való értesüléshez érdemes feliratkozni a billentyűzet aloldalán. Az ár régiónként változhat, bővebb információkért keresse a helyi Cooler Master képviseletet.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top