PC

Genesis Thor 300 bemutató

Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet a megfelelő felszerelés. Az utazás során és játék közben is a tökéletes komfort és a pontosság a cél, melyben a legújabb Genesis billentyűzet is jeleskedik.

Thor 300 TKL render v4 green

A Thor 300 TKL Outemu mechanikus kapcsolókkal érkezik, méghozzá két választható opcióval, hiszen a kék és a piros modell is elérhető lesz a kínálatban. Mindkét modell rendelkezik háttérvilágítással is, a kék kapcsolós változat zöld, a piros kapcsolóval szerelt modell pedig fehér világítást kapott. Nálunk a kék kapcsolós modell járt, melynél kissé furcsáltuk a zöld színt, hiszen logikus lett volna az, hogy a kék kapcsolós kék háttérvilágítást, a piros kapcsolós pedig piros háttérvilágítást vonultat fel. RGB persze ebben az árkategóriában még igazán nagy luxus lenne, de a Genesis pont olyan gyártó, aki vélheteőn hamar megmeri majd ezt húzni.

 

A teljes N-Key rollover támogatás bizony rendkívül fontos egy gamer billentyűzet esetében. Ez garantálja azt, hogy minden leütés számít. Egyszerre több billentyű lenyomása esetén sem kell attól tartani, hogy az nem került rögzítésre és feldolgozásra a játékban.A Thor 300 TKL a mobilitás mellett a komfortot még olyan extrákkal is megpróbálja maximalizálni, mint a kábelvezető rendszer és a stabil elhelyezést biztosító gumi talpak. A személyre szabhatóság jegyében multimédiás gombok is helyet kaptak a terméken. A kompakt újdonság már 12 000 Ft alatt megvásárolható itthon, ami elképesztően jó ár egy TKL mechanikus megoldásért!

thortest

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top