PC

Genesis SX33: Ez kell!

Jó pár olyan hardverrel találkoztunk már, melyre csak rásütik, hogy “gamer”, de közben semmi extrát nem kínál a játékosoknak és csak az árát szeretnék ezzel megemelni.Nemrég megérkezett hozzánk a Genesis SX33-as gamer szék, mely a lengyel vállalat első ilyen próbálkozása, azóta pedig már két további modellről tudni.

Genesis SX33 Gaming Chair

 Egy nagyon megszotó területről beszélünk, mely csak néhány éve bukkant fel, azóta pedig már a PC-s körökben mozgó gyártók egy része is rákapott erre. A Genesis mindig is az olcsóbb alternatíváiról volt híres, így szerencsére ezen most sem változtattak. Tesztalanyunk 40 000 Ft-ba kerül, miközben a piaci átlag bőven 60-70 ezer környékén van, de a nagyobb márkák 100 000 Ft-ot is el mernek kérni egy-egy gamer székért. Gondolhatnánk, hogy fele annyiért biztosan szemetet kapunk, de nem, óriási pozitív családás volt számunkra a Genesis SX33.

A szék egy piros-fekete dobozban jött hozzánk, sok technikai részletet nem említhetünk róla, hiszen mégiscsak egy székről van szó, nem egy technológiai újdonságokkal teletömött hardverről. A csomagban néhány nagyobb részt találunk külön, illetve pár Genesis matricát. Egészen pontosan a görgők, a talp, az ülés, a háttámla, a kartámaszok, a párna és maga az ülést a talppal összekötő rész van külön. Az összeszerelés nagyjából 5-10 percet vesz maximum igénybe. Bedugjuk a görgőket a lábba, rácsavarjuk az üléstartót az ülésre, majd pedig a kartámaszok segítségével összekötjük az ülést és a háttámlát, legvégül pedig a párnát helyezzük el felül vagy deréktájt.

natec genesis sx33 jatekules fekete piros nfg 0752 428845

Ültünk már jó pár székben, személyes véleményünk szerint pedig mi azokat preferáljuk, melyek nagyrészt nem bőr felületet kínálnak, hanem szövetet. Az SX33 pont ilyen, valahogy mi ezt komfortosabbnak érezzük és nyáron is ez lehet a jobb anyag. Mi a párnát hát/derék tájékon helyeztük el, hiszen inkább helyes testtartásban felülve játszunk és dolgozunk, mintsem fekve. Azt kell mondanunk, hogy gyorsan beleszerettünk a székbe. Kényelmes, jól néz ki, minőségi és egy hagyományos szék után tényleg nagy, érezhető előrelépést kínál.

 

Nálunk a piros-fekete színkombináció járt, de a piros-fekete talán ismertebb, mindkét páros jól néz ki. A terhelés kapcsán 150kg-ot ír a gyártó, jobb esetben e fölé úgysem megyünk. A szék nagyon stabil, nem billeg, nem recseg, nem ropog. Ha az elejére ülünk vagy térdelünk, ráállunk, akkor sem akar felborulni, szóval nagyon egyben van.

maxresdefault

Összességében egy kiváló termékről beszélühetünk, mely ennyiért valóban egy jó befeketés. Kényelmesebb, mint a 15-20 ezeres irodai székek, stabilabb, minőségibb és a háttámasz is kiváló. Ezek után még izgatottabbak vagyunk, hogy az SX55 és az SX77 mit tud majd nyújtani, reméljük hamarosan kapunk belőlük tesztpéldányt.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top