PC

Genesis R11 jár a PC Guru előfizetés mellé

Manapság sokan mondják, hogy az újságírás átköltözött az internetre, ezt azonban nem csak nemzetközi szinten cáfolják meg a nagy nyomtatott magazinok, hanem itthon is. Ma egy érdekes akcióra hívnánk fel a figyelmetek, melynek köszönhetően egy praktikus gamer billentyűzettel gazdagodhattok.

 natec genesis r11 gaming keyboard

Számos témában ugyanis itthon is hosszú évek óta piacon vannak a kedvelt újságok, a gamerek egyik kedvence pedig egyértelműen a PC Guru magazin. Az aktuális lapszámokból értesülhettek a legfrissebb játékhírekről, teszteket olvashattok és a gamerséghez kapcsolódó hardverek is szóba kerülnek. a PC Guru és a Genesis együttműködéséből ráadásul kedvezményes áron juthattok PC Guru Magazin előfizetéshez, melyhez még egy Genesis R11-es billentyűzetet is kaptok. Negyed évre 8490 Ft-ba kerül, fél évre 12 490 Ft-ba, míg egy évre 19 990 Ft-ba.

 

A Genesis R11-es gamer billentyűzet egy egyszerű, de megbízható darab. A membrános megoldás 10 millió leütést is simán bír, a legfontosabb gombokat pedig a csomagban található piros billentyűkre cserélhetitek, így különlegesebb külsőt érhettek el, illetve játék közben is egyszerűbb lesz megtalálni a legfontosabb gombokat.

Ad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top